(VIDEO) TEŠKO STANJE DIVNE NAKON IZBACIVANJA MUŽA: Grize nokte i ĆUTI, a ovu Zadrugarku OPTUŽUJU!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.11.2017

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je zadrugarima stiglo pismo od Velikog šefa u kojem je objašnjeno da je Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK završio svoje učešće u ovom rijalitiju. Tada su takmičari počeli da komentarišu razloge koji su doveli do ovoga, a prva na tapetu se našla Maca Diskrecija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna izgrizla sve nokte

Ti si ga nagovarala, ja sam čula da si mu govorila da prisluškuje ljude, ponavljala si mu šta da radi i rekla si mu da će zauzvrat dobiti tvoju ribicu. Nisi mislila na sardinu, ne vadi se sad i ne obraćaj mi se tako, ja majka mogu da ti budem- vikala je Milica Dugalić na Macu.

Najglasniji u raspravi su ipak bili Milan Milošević i Saška Karan koji su je, kao po običaju, nazivali prostitutkom. U čitavoj ovoj halabuci na Divnu DNK skoro nije nije obratio pažnju, a ona nije progovorila ni reči od momenta kada je pročitano pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
s500

23.11.2017 13:57

Izbacise DNK Marka,ajd pravilno.Ali zasto nisu izbacili Miljana kad je zgrabio prvo drugog Marka pa zatim Boru.Isti primer je bio kad je Miki Napao Marka.Njih privileguju a Miki radi sta hoce ,napusta sastanke i spava gde hoce samo ne tamo gde svi spavaju.To nije pravilno da se samo on favorizuje.

ljubće

23.11.2017 14:59

Za sve je kriv Milan "novinar"(Hvala Bogu pa svarno i nije novinar). On več duže vreme izaziva Marka DNK jer tako dolazi do izražaja jer mukod Jelene ne uspeva. Sramota!!!!!! Kako mu nije jasno da ga gledaoci ne vole jer je zao čovek.

Sanja

23.11.2017 17:51

Za sve je kriv Milan Patikar!!! A za kompletno ogavno stanje u vili Ruzni Mica!