SLOBIN DRUG STEFAN: Kija je varala Slobu sa oženjenim muškarcima!

Autor:

Zadruga

25.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Slobe Radanovića pred milionskim auditorijumom otkrio je da je pevača supruga Kristina Kockar tokom braka varala sa oženjenim muškarcima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stefan, drug Slobe Radanovića

Naime, Slobin drug Stefan Obradović, koji je bio gost Dušice Jakovljević u studiju u Šimanovcima, istakao je da pevač nema potrebe da bude toliko loše, niti da toliko krivi sebe zbog problema koje ima sa Kijom jer je za mnoge stvari u njihovom braku kriva upravo ona.

 Stefan: Ne mogu da otkrijem identitet tih ljudi iz poštovanja prema njihovim porodicama

- Činjenica je da je to sve bilo iz ljubavi. Sloba se zaljubio i mi ga svi podržavamo. Meni se srce cepa kad krivi sebe. Kija misli da može bilo šta, i da ga pljune, i sve, ali to zapravo Sloba može. On nije izgubio nijednog prijatelja. On ne treba da nosi toliki teret i krivicu u sebi jer Kija tokom celog braka nije bila verna. I to ne sa jednim muškarcem, i ja sam to morao da kažem, da je ona bila preljubnica. Nije da nije i on kriv, ali je bar bio iskren - ispričao je Stefan na televiziji Pink.

On je nakon toga dodao da zna imena svih muškaraca s kojima je Kija bila i da su to bili oženjeni muškarci, kao i da je to javna tajna u Zrenjaninu.

- On ne zna istinu. Rekao bih javno imena i prezimena svih njenih ljubavnika, sve su to bili oženjeni i zauzeti muškarci. Ne želim iz poštovanja prema njihovim porodicama. Ja sam iz Zrenjanina i u tom sam krugu ljudi. Sa sto strana je stiglo da ga je varala, neke prevare su proverene 99 odsto, a neke nisu. Sada kada je ušla u rijaliti, sve se saznalo. Svi, osim njega, znali su s kim ga je varala - zaključio je Slobin prijatelj Stefan.

Mina doživela nervni slom zbog Golubovićke

Jelena Golubović ušla je u svađu sa Lepim Mićom, a onda je krenula na Minu, koju je obezbeđenje sklonilo da ne bi došlo do većeg sukoba.

- Neka se skloni od mene, samo me provocira, ne mogu više, skroz sam pukla - rekla je kroz suze Mina.

Mina i Jelena su pljuvale jedna drugu. Jelena je Minu nazivala narkomankom, a ova je pokušavala da je udari, pa je reagovalo obezbeđenje.

- Meni je muka od svega, pogotovu Jelene Golubović, koja mi stalno nabija nešto na nos, koja mi govori da sam ku*va... Ja nisam dovoljno jaka! To što imam prokletih 17 godina ne mora da znači da mogu da budem predmet zaje*ancije. Ja se izvinjavam ostalima - plačnim glasom rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
s500

25.11.2017 09:10

Bas on je zljubljen u Slobu.