(VIDEO) Nakon Baneta Nena pozvala ovog zadrugara u krevet!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.12.2017

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj učesnika najvećeg rijaliti programa na Balkanu - Zadruga, povećao se sinoć. Prošle večeri u luksuzni kompleks u Šimanovcima ušao je Nikola Arsić. On je odmah zaveo nekoliko ukućanki. Iako je rekao kako mu se sviđa Krisina Kockar i to joj priznao, ipak mu je prve noći društvo pravila Nena Petrović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nikola Arsić i Nena Petrović

Pevačica nije marila za ljubavnu romansu sa Banetom Čolak, već je šta više, ovog cimera pravila ljubomornim. U toku razgovora Nene i Nikole, koji je bio u spavaćoj sobi, pevačica je fitnes trenera pozvala kod sebe u krevet.

- Zato što si ti ušao i zato što sam te ja lepo dočekala, on je ljubomoran. Sada se pecka. Ljubomoran je i na Filipa i sada na tebe! Veruj! Ne razumeš ti šta ti ja pričam! Brate, treba tamo da legneš. Treba! Milane, ja mu kažem da legne kod mene! Kod mene je najsigurniji - rekla je Nena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nikola Arsić i Nena Petrović

U celu priču umešao se novinar Milan Milošević, koji je imao drugi predlog. Inače, zanimljivo je i da je Nena obećala Nikoli da će mu kuvati hranu, jer on ne zna da sprema obroke. Kasnije pred zoru Miljan je za Arsića, koji je i dalje bio u društvu pevačice, imao reči motivacije.

- Šta te boli k*rac! Kada je rudar j*bao i Bane Čolak, j*baće svi! - izjavio je Miljan.

Moram da idem da se okupam. Ne mogu da spavam. Imam gel na kosi! Moram da se presvučem - u jednom momentu je izjavio Arsić.

- Nećeš valjda sada da se kupaš?! Idi ujutru. Spavaj malo. Ako nećeš da skidaš gaće, možeš da se presvučeš u garderoberu - sa osmehom na licu je rekla Nena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nikola, Nena i Miljan!

- Hoću da skidam gaće, bar gaće da presvučem - nastavio je Nikola.

- Ok, onda kupatilo - stidljivo je odgovorila Nena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading