(VIDEO) Žiža hvali Miću, a on je najgore vređa!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.12.2017

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žiža Stojanović je u više navrata pričala zadrugarima da ima najviše poverenja u Lepog Miću, bez obzira što se on često veoma ružno ponaša prema njoj i naziva je svakojakim imenima. Ona za njega uvek ima opravdanje, a sinoć je pred svim ukućanima iznela šta zaista misli o njemu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Žiža Stojanović i Lepi Mića

Mića ume ponekad da bude grub i da me opsuje i bude mi žao. Nikad me nije tako psovao, ali mi je davao savete one koje nisam znala za ovde u rijalitiju. Tešio me je i pomogao mi. To ne mogu da zaboravim, da prenebregnem, da ne kažem na najvažnije mesto - ispričala je Žiža i dodala kako nikoga od ukućana ne mrzi. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Žiža Stojanović

Kada je završila svoje izlaganje, Mića ju je opet prozvao kako govori neistinu i insistirao da ispriča koga u kući ne voli, podsećajući je da mu se poverila i rekla da je to Marko Janjušević. 

Šta je još Žiža rekla o svom dobrom prijatelju, ali i šta misli o pojedinim ukućanima, možete pogledati u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading