LUNA I SLOBA SE POSVAĐALI ZBOG PARA!

Autor:

Zadruga

11.12.2017

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Zadrugu napustio Saša Rudar, a za ovonedeljnog vođu izabrao je Boru Santanu, sa kojim je bio u duelu. Vođa je zadrugarima razdelio budžet kojim su oni bili i više nego zadovoljni.

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

Međutim, Luna Đogani se uplašila da će ostati bez svojih para, zbog toga što je njen dečko Sloba dao Filipu Đukiću novac koji je ona zaradila u fabrici kako bi se kupile namirnice za život u kući. Luna je tokom razgovora sa Slobom bila vidno besna i ubeđena da joj Filip neće vratiti kusur i da ona neće imati dovoljno da ode u salon lepote.

- Nijedan dan ne može da mi prođe a da se ne iznerviram, družeee! J*beni dan ne može da prođe. Uzeće joj neko pare, trebaju nekome tvoje pare! Jao debili. Uh! - siktao je Sloba.

Radanović je izleteo u dvorište kako bi ohladio glavu i izbegao još jedan skandal sa svojom devojkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

11.12.2017 14:29

Luna pitala Anu Korać pred Slobom da li se ona to ugojilau u faci. Hahahaha. Crče Luna od ljubomore prema Ani Korać - Snežani zato što ju je patuljak Sloba izvatao.