BIĆE BELAJA: ANABELA STIŽE U ZADRUGU!

Autor:

Zadruga

14.12.2017

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Luna Đogani započela ljubavnu romansu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, Balkan ne prestaje da priča o njima dvoma, ali i o ostalim akterima ove priče, među kojima je i blogerkina majka, Anabela Atijas.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Anabela Atijas

Anabela je javno podržala ljubav svoje mezimice sa Radanovićem, a sa njim i njegovom suprugom Kristinom Kockar pre dva meseca obavila je razgovor u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda.

Večeras će ponovo postati deo najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima, tačnije specijalne emisije "Zadruge".

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

Naime, Dušica Jakovljević ugostiće večeras Anabelu Atijas u studiju u Šimanovcima, gde će se osvrnuti na aktuelna dešavanja vezana za Lunu, Slobu, ali i njegovu još uvek zakonitu suprugu Kiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nels

14.12.2017 18:27

Jao BRE Anabela! Prestani se blamirati više! Ti si spremna na sve tako da kad bih Luna tražila da joj stvoriš deda mraza ti bih gazila preko mrtvih da ga stvoriš. Kad je Luna rekla da hoće Slobu ti si sva oduševljena poletjela da ih spojiš na onoj svadbi. Sada ti je ćerka porno glumica a ti i dalje teraš svoju filozofiju. Kaži javno da je prešla svaku granicu i daj joj doznanja da ona sama sebi narušava ugled. Prestani biti prijateljica i budi odgovorna mama! Halo BRE!

kokan

14.12.2017 21:10

Kao odgovorna mama reci svojoj cerki da je radila sve pogresno. Da cerka ispravi greske i popravi sta se popraviti moze. Vrati zeni muza.