Divna OTVORILA DUŠU i ispričala sve o svom DEFORMITETU!

Autor:

Zadruga

15.12.2017

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Milanović postala je poznata javnosti po svom učešću u emisiji "DNK", a ulaskom u najgledaniji rijaliti na našim prostorima "Zadrugu" dobila je simpatije velikog broja gledalaca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija, Mina i Divna

Ona je sinoć sedela sa Minom Vrbaški i Kristinom Kockar i vodila najiskreniji razgovor do sada. Između ostalog, Divna se dotakla i svog porođaja, kao i zdravstvenih problema sa kojima se bori.

- Ja sam bila u kupatilu, imam bolove, ja kažem Marku "Izgleda da mi pukao vodenjak". To tako stalno ideš u kupatilo, ne znaš šta ćeš. I moja sestra došla i pokupili me i odveli u bolnicu. U 8 sam ušla u salu i 8:25h sam se porodila - pričala je Divna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Divna Milanović

- A izvini što te pitam, jel Kristina ima neki poremećaj? - upitala je Mina.

- Ne, ona je prava. Majka moja nije pila vitamine koje je trebalo. Ma kad izađemo, ja idem kod Markove majke u Austriju i to ću tamo da uradim, laserska operacija, bez bolova, ičega. Počelo je to od devete godine i sve više i više. Sad stoji kako jeste, ne raste - ispričala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading