JANJUŠ I ANA: Nije nam do seksa

Autor: pink.rs

Zadruga

17.12.2017

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Janjuševiću Janjušu, ukućanka Ana Korać noćas je legla u krevet bez donjeg dela odeće na sebi. Za košarkaša kruže priče po "Zadruzi" da je svoju suprugu prevario sa Anom Korać, zbog čega se on često nervira.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević i Ana Korać

Sinoć su u toku pitanja novinara Marko i Ana, kao i ostali stanari, saznali da ih je pevačica Teodora Džehverović u čudnoj situaciji videla na stepenicama koje se nalaze u dnevnoj sobi.

U toku ovog popodneva, Marko Janjušević Janjuš, priznao je Ani Korać, ali i svojim stanarima koliko su mu bitni seksualni odnosi, kada je poslednji put pomislio na njih, kao i kada se družio sa svojim vršnjakom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević i Ana Korać

- Ja oko mesec i po nisam izbacio suncokret iz ja*a! Iskreno. Nije mi do toga. Sada pričamo kao drugovi, neverovatno. Misliš da razmišljam o tome? Misliš da mi je do s*ksa? Meni nije! Veruj mi da mi nije do s*ksa! - pričao je Janjuš.

- Meni je do letovanja, s*ks mi ne treba, iskreno, treba mi na letovanju - nadovezala se Ana Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

18.12.2017 07:13

Jao bre ovaj čovjek je toliko nepismen i zaostao kad je reč o razmišljanju a i svemu isto!

Maza

18.12.2017 11:08

Lji ga va c.......