Nena izvređala Teodoru: ZA TEBE JE DISKRECIJA PRAVA DAMA!

Autor:

Zadruga

01.01.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su zadrugari bili jednoglasni i izričiti da za vreme praznika nema svađa, dve zadrugarke to nisu ispoštovale!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nena Petrović i Teodora Džehverović

Žučna rasprava dogodila se između Teodore Džeherović i Nene Petrović. Kako je Nena napala Teodoru zbog svog mišljenja da je ona neko ko oprašta svima koji je napadaju, a ona postane napadač prema onima koji su prema njoj i te kako korektni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nena Petrović i Teodora Džehverović

Spekulisalo se o tome da Teodora svakodnevno napada ukućane kako bi sačuvala svoj kadar. Neni je to i te kako zasmetalo pa je njenim ponašanjem bila izazvana da joj odgovori.

- Sram te bilo ti ćeš nekog da napadaš! Kako si okarakterisana ovde idi i lezi u tvoj u tvoj prljavi krevet prljavušo i idi operi kosu, nemoj da stavljas bebi puder. Četiri meseca ne vadiš ku*ac iz usta.. Za tebe je Maca dama, a ti je u usta uzimaš - rekla je između ostalog Nena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

Pevačica ipak nije bila raspoložena za raspravu pa je ukratko odgovorila na njenu konstataciju i uvrede da je ona nekulturna i nevaspitana devojka.

- E, ajde molim te samo mi se skloni s kreveta. Sve je u redu.- odgovorila je Teodora.

Iako je Teodora otišla u svoj krevet sa ciljem da se ova konverzacija što pre završi, Neni to nije bilo dovoljno pa je nastavila da joj govori sve šta o njoj misli i šta bi svi trebalo da znaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading