Luna Kiju nazvala KUJOM!

Autor:

Zadruga

25.01.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani poslednjih dana često se priseti dana kada je žena njenog dečka Slobodana Radanovića, Kristina Kockar ušla u "Zadrugu". Blogerka ističe da joj nije bilo drago kada je na vratima Bele kuće ugledala Kiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Kasnije su njih dve izgradile dobar odnos, što je Slobi itekako smetale, ali su nedugo nakon toga uspele da se "pokače".

Blogerka je sinoć za vreme pitanja gledalaca istaka kako se uverila da je Kija jedan foliran, a malo pre toga, dok se mazila sa Slobomm nazvala je Kiju pogrdnim imenom.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Kija Kockar

- Kuja, sebi daje za pravo da uzima tu Slobine stvari - rekla je Luna, nakon čega je zajahala svog dragog i počela da peva pesmu svoje bivše najbolje rijaliti drugarice Teodore Džehverović.

Nakon toga je sa Jelenom Krunić komentarisala Kiju, kada je priznal da joj uopšte nije bilo svejedno kada ju je ugledala na vratima Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading