(VIDEO) KO ROGOVI U VREĆI: Još jedan dokaz da Kija i Sloba ne mogu zajedno da funkcionišu

Autor:

Zadruga

26.01.2018

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je malo potrebno za svađu Kije i Slobe dokazuje i ova situacija. Njih dvoje nikako ne mogu da sarađuju zajedno, pa čak ni u ulogama koje su dobili od velikog šefa, režisera i scenariste!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Slobodan je pisao i očigledno ima viziju kako to treba da izgleda i tu treba da budemo zajedno i to rešimo, ne da se mešaju glumci i neki ljudi koji su iskompleksirani, jer nisu izabrani - pričala je Kija.  

Kako je Drvo smatralo da svi ukućani moraju učestvovati skladno i u harmoniji kako bi zadatak bio uspešan, usledila je rasprava između Slobe i njegove supruge, jer mu je ona konstantno prebacivala da ona zna kako se radi ovaj posao jer mu je pomagala u snimanju njegovog spota i da joj smeta što je drugi ukućani osuđuju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Ja imam problem sa tobom, to što ti nemaš poštovanja prema meni  u to smo se uverili kad je bio tvoj spot - prebacila mu je Kija.   

- Smanji svoje lične frustracije i pričaj o zadatku - prekinuo ju je Sloba. 

- Ti imaš lične frustracije kroz sve što radimo, lepo sam juče ustala i rekla nemoj da se svađamo. Nemoj da se dereš na mene, imaš li neku drugu rečenicu osim mrš, odj*bi, da pokazuješ srednji prst. Imaš 28 godina - vikala je Kristina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Začepi! Žrtvice, neka žrtvica pobedi - besneo je Radanović. 

Sloba se iznervirao, pa predao scenario svojoj supruzi i rekao da ne želi da učestvuje u zadatku, a potom kao furija napustio Rajski vrt. 

Kako je izgledala svađa dvoje supružnika možete pogledati u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

27.01.2018 15:21

Sloba izgleda sem bukvara da nije pricitao nijednu knjigu