(VIDEO) PREKIPELO JOJ: Luna poludela, ne može više Kiju da trpi!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.01.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Sloba Radanović i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar imali žestoku svađu u Rajskom vrtu zbog snimanja filma gde su kao scenarista i režiser izabrani upravo njih dvoje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani poludela

Naime, zadrugari između sebe komentarišu kako se Kristina sama prijavila za tu ulogu kako bi zajedno radila sa Slobom. Luna Đogani je bila svesna da to neće izaći na dobro, ali je ipak gutala knedlu i prećutala, ali kada je videla svog dečka iznerviranog, briznula je u plač.

- Ne želim da te gledam po red nje. Ne zanima me, ja sam završila! Ja ne učestvujem u filmu, niti pomažem! Ja sam znala da će biti ovako. Ako će ona da bude tu, ja ne učestvujem u filmu - rekla je plačljivim glasom Luna. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić teši Lunu Đogani

- Ja sam svoj scenario završio i predao, ja mogu sada da sedim i spavam. Ja sam svoj deo posla završio - smirivao ju je Sloba. 

- Zato me i boli, znam šta radi. Ne mogu njih dvoje koji ne pričaju da rade zajedno. Čovek mi se guši. Ne želim i to je kraj, neću da se stresiram, zbog čega, zbog koga? Ne želim brate - bila je izbezumljena Luna. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Svi zadrugari su pružili Luni podršku i bili su saglasni sa svime što je blogerka rekla. Takođe, posavetovali su je da se smiri, a najveće reči utehe je dobila od svog dečka, kao i od Teodore Džehverović, Saške Karan i Jovane Tomić Matore. 

Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u video-snimcima koji se nalaze ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading