Posle svađe Luna i Sloba IMALI ŽESTOK SEKS!

Autor:

Zadruga

29.01.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ranim jutarnjim satima, posle brutalnih svađa, rasprava pa sve do pomirenja, Lunina i Slobina veza doživela je vrhunac posle svega što im se u toku jučerašnjeg dana dogodilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

Naime, njih dvoje su se strasno dodirivali i ljubili, a onda su u potpunosti zaboravili na kamere i započeli svoju ljubavnu avanturu. Njih dvoje imali su odnose ispod pokrivača, ali ovoga puta se nisu trudili ni da to prikriju od očiju javnosti, a sve kamere bile su uprte u njih dvoje.

Ono što je najinteresantnije, Luna je tokom njihovog odnosa bila dominantna, a nakon što su završili tome nije došao kraj.

Ovaj par je samo na trenutak odmorio od silnih varnica koje su izbijale dok se strastveno grlili, a onda je Luna ponovo izdominirala u punom sastavu, a upražnjavanje se*sa se nastavilo još nekoliko minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

29.01.2018 16:56

Girdana je rekla Luni da je kao roditelj savetuje da se pomiri sa Slobom.da li bi Teodori to savetovsls da je Andjelo tako xlistsvlja kao Sloba Lunu.da li je ovo iskren savet ili je navodi da se jos nize spusti

Mura

29.01.2018 17:02

Tuzno je sto moraju ds se izvredjaju i skoro potuku da bi imali divlji seks posle. Anabels bi sad rekla ds cerku podrzava.ona sad gleda cerku kako se vata u ovom rujalitiju a nekada je Luba najku gledala jako to radi sa Mladenom u rujalutiju.

Bane

29.01.2018 17:15

Luna je bas uvredila Draginju. Sto produjcija be pusti Slobi da cuje