ANABELA UBEĐENA: Kija smeštala afere Slobi!

Autor: Republika

Zadruga

10.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević želela je da Lunina mama dobije priliku da obrazloži svoj stav o celoj priči vezanoj za sklonosti Slobe Radanovića prema istom polu, kao i navodne prepiske koje je imao sa manekenom Markom Zecom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas

Anabela tvrdi: 

- Kija i ja smo bile u kontaktu od karantina do spornog dana, kada smo se videle u rehabilitaciji, i informacija iz prve ruke je bila da je Marko Zec poslao Slobi slike i da je ona lično odnela te slike jednoj od redakcija, a to je jedna novinarka ovde kod vas potvrdila. Ti si ga pitala za te fotografije, ali on nije hteo da na tome dobija marketing, a ona je to njemu nametnula da tu noć kada je ušla prokomentariše. Dakle, meni je rečeno da je ona dala te slike novinarima, ja nisam htela da pitam nju, pitala sam njega, glavnog aktera: "Da li voliš muškarce?" Ja sam ga pitala ono što je meni postavljeno, a krenulo je od njegove bivše supruge - rekla je Anabela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Miso

10.02.2018 07:34

Gledali smo kada ga je Anabela vredjala. On da bi joj dokazao da nije gej dozvolio Luni da ga osvoji.

Odgovori 25 3
Miso

10.02.2018 08:05

Zbog Anabele i Lune omrznucemo i Slobu.

Odgovori 23 5
Mina

10.02.2018 17:37

Anabela, bravo. za sve si u pravu. Kristina je ta koja je vredjela, omalovažavala i sve što je izlazilo po medijima je ona plasirala preko svojih pajtosa. Da ga što više povredi i uništi. Ona je hodajuće zlo. Sloba voli Lunu kao i ona njega.Njihova ljubav je beskonačna.Zauvek ostaju zajedno. Svi ih podržavamo Do pobede.. Samo napred...

Odgovori 7 28
Bane

11.02.2018 18:23

Eto vam truta.. bar da se za neku tezgu ogrebe.

Odgovori 12 2