(VIDEO) Luna brani ljudima da se druže sa Kijom, posle se pravda?!

Autor:

Zadruga

20.02.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Mina Vrbaški pokačile su se zbog njenog druženja sa ženom blogerkinog dečka, Kijom Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Đoganijeva je odgovorila na pitanja novinara zašto je Mini rekla da mora znati koja od njih dve joj je bliža i bitnija, Kija ili ona.

- Ja nikada nisam rekla nekome družiš se sa mnom, pa ne možeš sa Kijom. Naprotiv, čak sam i ja bila bliska sa njom. Opet ponavljam meni je neprijatno da dođem u Kijino društvo, ne osećam se lepo. Možda sam i ja pogrešila jer sam se udaljila od žensih osoba u kući kad sam ušla u vezu sa Slobom. Izgubila sam taj osećaj za ženske priče. Zbog toga mi je neprijatno kad imam potrebu da pričam sa nekom devojkom a ta devojka je u Kijinom društvu. Zato sam rekla Mini da mora da zna ko joj je bitniji. Ona je ušla ovde i rekla da se videla sa mojom mamom, sa najboljom drugaricom, prenela mi da su mi moji poručili da se udaljim od Kije jer ispadam budala i ljudi mi se smeju. Zato me je povredilo kada sam sutradan krenula da pričam sa njom a ona ode sa Kijom. Ne želim bilo koga da jurim ovde. Isto je i za Sanju i Andrijanu - rekla je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Mina nije želela ništa da odgovara a Andrijana Radonjić se veoma potresla zbog ove Lunine izjave. Pevačica je posle ovih reči otišla i plakala u garderoberu ali ubrzo su njih dve raščistile nesuglasice.

Đoganijeva i Mina su kasnije ležale zajedno u krevetu tako da su njih dve uspele da prebrode sve nesuglasice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

20.02.2018 10:15

Luna se pogubila. Pravi gresku za greskom a krivi druge. Najvise krivi Kiju i Slobu.

Odgovori 16 0