LUNA POKAZALA PRAVO LICE: Ja sam sebi najbitnija, DEBILI JEDNI!

Autor:

Zadruga

23.02.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igru dobre devojčice, koja se slučajno zaljubila u oženjenog muškarca, a onda je došla njegova zla žena, poslednjih dana veoma dobro igra Luna Đogani koja se trudi da sa svima bude u dobrim odnosima. A povremeno nekima ukaže i na to da ne bi trebalo da se druže s Kijom Kockar. Međutim, izgleda da je danas zaboravila na svoja pravila pa se izletala sa određenim izjavama i pokazala da ni ona nije tako "slatka".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Filip

Sve je počelo kada je Luni zasmetalo što je u rijalitiju zagušljivo, pa se posvađala sa Filipom Đukićem kog je prozvala:

- Morate da razumete da kada su ljudi bolesni, u jednom prostoru nas 36, da se nikada ne otvaraju prozori, jer ćemo biti svi bolesni. Evo mene već od jutros boli grlo. Filip prvi, non-stop si u gaćama i non-stop ti je hladno. Moramo da provetrimo samo, ili se obucite pa izažite napolje - vikala je Luna, a Filip joj je odgovorio:

- Alo Gagi, ti blejiš u bundi! Nemoj da me učiš ti, Luna! Nećeš ništa promeniti! Ti otvaraš prozor i izađeš napolje - vikao je Filip, iskoristivši priliku da prozove Đoganijevu i za oca, ali za bundu koju je dobila pre par dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Filip

- Ne mogu da živim u prostoru gde je zagušljivo, gde su bolesni ljudi! Alo, živim u ovoj kući! Nemoj da ideš stalno u gaćama! Ja isto živim ovde i ja sam sebi ovde najbitnija i boli me d*pe za sve vas! Debili jedni - histerisala je Luna.

A kako je izgledala čitava rasprava, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cica

23.02.2018 23:17

Ne treba ovde komentar ( upravo ga pisem : ) , video sve govori . Sto bi rekla mama Goca, ne pada sneg da pokrije breg, nego da svaka zivotinja, pokaze svoj trag. ... tako nesto, cini mi se !

danijela

24.02.2018 00:53

Odvratna,ruzna,nezanimljiva,neharizmaticna,glupa.Nijednu recnicu koja je bar malo zanimljiva nisam cula od nje.Zlobna,gazi preko mrtvih zarad svog zadovoljstva.MRZIM TAKVE LJUDE,BLAK

Bata

24.02.2018 11:00

Sve njih, pa i Slobu, naziva debili i retardi.