Izglasan NAJSEBIČNIJI zadrugar!

Autor:

Zadruga

25.02.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana stiglo je pismo od Velikog šefa u kom je zahtevao od ukućana da izglasaju najsebičniju osobu u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/pink
Žiža Stojanović

Došlo je do opšte vike i dreke i izgovorene su teške reči. Miki Đuričić i Nemanja Đerić Đekson su se posvađali, a onda su se Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš ispolivali, da bi na kraju došlo do žestokom sukoba Dragice Janičić i Banetom Čolakom, zbog čega je ona direktno nominovana.

Na kraju su ipak ustanovili ko je najsebičniji, jer kada su glasovi prebrojani ispostavilo se da je Žiža Stojanović dobila najviše.

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Đekson

Sa druge strane i gledoci "Zadruge" dobili su priliku da izraze svoje mišljenje povodom ovoga, pa su mogli da glasaju u anketi preko Fejsbuka.

Za najsebičnijeg je izglasan Nemanja Đerić Đekson sa 65,8 odsto glasova. Na drugom mestu našla se Luna Đogani sa 25,4 odsto vaših glasova, a na trećem Kristina Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading