(VIDEO) Dok je KIJA SAMA, SLOBA LUDUJE sa Lunom!

Autor:

Zadruga

28.02.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom odlične žurke u "Zadruzi" Sloba Radanović se posvetio samo jednoj ženi - Luni Đogani - dok je Kiju Kockar zapostavio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Pesma koja je očigledno najviše prijala Luni Đogani jeste numera Indrire Radić "Bio si mi sve", pa ju je sve vreme pevušila Slobi dok ga je mazila i obasipala poljupcima, a Kristina Kockar je pevala za svoj groš.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kako se na repertoaru našao veliki hit Aleksandre Prijović "Totalna anestezija", svi zadrugari su igrali u ritmu i pevali uglas, dok je Sloba Radanović je bio vidno uznemiren, a njegova supruga Kristina je bila na razdaljini od svega nekoliko metara, pa je ne tako retko bacila pogled u pravcu gde je on sam stajao. 

Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ljuba

02.03.2018 13:43

Sloba je kupljen. Anabela najavila stan da bi on bio dobar prema Luni, a kako će dalje, videćemo. Slobodan opet upada u zavisnost od žena

TIA

06.03.2018 02:51

Kake veze ima Sloba više sa Kristinom.Sa njom je on rasčistio za sva vremena. Bivša je manipulatorka i lažov. On je vrh mladićj i voli Lunu više od svog života.Njihova ljubav je beskonačna. zauvek zajedno. Venčani list od 5 meseci je ništav pred Zakonom. Živeli su kao cimeri dve godine bez ikakve intimnosti. O čemu vi pričate. Oni nisu ni bili muž i žena...prema tome, dosta je bilo njenog omalovažavanja, psihičkiog maltretiranja i njenih prevara u njihovoj vezi.