LUNA O GURANJU RUKE U GAĆE: I mama mi to ZAMERA!

Autor:

Zadruga

01.03.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako seksualni odnosi sa oženjenim muškarcem u rijalitiju nisu blam, nije ni guranje ruku u donji veš i pipanje intimnih regija u dnevnom boravku, kuhinji i svuda van toaleta. Ovo bi mogla biti logika Lune Đogani, koja je kritikovala Macu Diskreciju kada je pipnula kolač, a onda je objasnila svoje razloge za zavlačenje ruku u gaće:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna o zavlačenju ruku u donji veš...

- Luna, kažeš da te je blam što je Maca gurala prste u kolač, a nije te blam kada ti guraš ruku u gaće i mirišeš i ne pereš ruke posle toga? - bilo je pitanje gledaoca za Lunu.

A Đoganijeva je bez stida dala odgovor za svoj gest:

- Ja nisam rekla da me je blam što je Maca to uradila, nego da se to komentarisalo. Što se tiče mene i mog guranja, to je bila jedna situacija. Ja moram to da objasnim, ja sam koristila jedne tablete koje devojke znaju za šta se koriste. Ja sam morala da proverim da li je sve ok! - objasnila je Luna koja je shvvativši šta je izgovorila sve ovo i pojasnila:

- Znaju devojke kojima je curilo i zato je tako ispalo. To što se nekada tu (po intimnim regijama) pipnem, to je nesvesno, jer nosim veš koji mi smeta. Nije lepo. Mama mi to stalno zamera, to i kod kuće radim - izjavila je Đoganijeva, a mnogi su se našli u još većoj neverici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading