SLOBA ZGRABIO ZADRUGARKU hteo da je BIJE, reagovalo OBEZBEĐENJE!

Autor:

Zadruga

03.03.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko se u rijalitiju "Zadruga" posvađa sa Lunom Đogani, rizikuje da na njega nasrne Sloba Radanović. Ovoga puta je to bila Nadežda Biljić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba napada Nadeždu...

Svađa Lune i Nadežde odigrala se mimo Slobinog prisustva, a počelo je kada je Đoganijeva napala Biljićevu da se rekamira preko Radanovića i nje, na šta je pevačica imala odgovor:

- Hoćeš ti da kažeš ili da ja kažem? Odakle tebi ideja da se ja borim za Škodu preko tvojih leđa? Sad ćeš ti da vidiš! Ko je ona da meni preti, bre?! - vikala je Nadežda i sve bi ostalo na tome, da Luna nije slučaj prijavila SLobi.

Radanović je besan došao u dnevni boravak i napao Nadeždu jer se njegoj drgaoj unosila u lice:

- Nakazo jedna, pop**iš mi! Nemoj da joj se unosiš u facu! Šta glumiš? - urlao je Radanović zbog kog je uletelo obezbeđenje. Međutim, Luna je želela da Biljićevoj pripreti malo žešće, pa joj je poručila da će: "na*ebati napolju".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Besna Nadežda Biljić trči za Lunom i Slobom...

Sve ovo je Biljićevu razbesnelo, pa je potrčala za njima da im kaže da ih od sada neće ostavljati na miru.

Kako je sve izgledalo sinoć, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Hm

03.03.2018 10:40

Koja je ovo žena po redu u Zadruzi da joj se Sloba unosi u facu, urla i psuje je? Peta, šesta? To je taj dobar, lepo vaspitani dečko koji nije agresivan i primitivan.

Odgovori 19 2
Marija

03.03.2018 10:56

Sve ove svadje Luna izaziva. Ona non stop huska Slobu protiv svih. Devojka je puna kompleksa i mrznje i najsrecnija bi bila kada Sloba ne bi ni sa kim komunicirao. Odavno nisam videla ovako posesivno bice!!!

Odgovori 16 2
cccccccc

03.03.2018 12:49

Pitajte Slobodana zasto se nikada nije uneo u facu nekome ko je jaci od njega. Kukavica klasicna, napada zene.

Miona

07.03.2018 21:24

Sloba je supermladićNjegovo pragtolerancijejeisok, ali kadaoesokačare predju to, naravno da ora dareaguje.Obzirom da je jedan d najačih favorita sise kače na njeg aivrdjeju gabespotrebno, da bidobili kadar.nika on nebi nasrnuo na ženu. narano, da mora da se brani ,jer muje prekipelo.njihovom bezorazluku i redjanju nemakrja. Sloba i Luna do pobde.