HVALILA SE DA JE TUKLA TRUDNICU: Miljana otkrila ZADRUGARKU!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizički nasrtaji na Miljanu Kulić od strane pojedinih zadrugara žestoko su osuđivani od strane javnosti, posebno zbog toga jer je trudna. Međutim, jedna od učesnica "Zadruge" ne samo da je Kulićevu fizički napala već se time i hvalila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Provaljena... Jovana i Miljana

Da sve bude gore, Miljana je čula kada se Jovana Tomić Matora time hvalila i zbog toga je rešila s njom verbalno da se obračuna:

- Ja ti kažem! Isto sam tako pričala i o Jeleni i o svima. Ja sam prva otišla i rekla Slobi da je ružno što ti se unosi u facu i da može sa tobom na drugačiji način! Ja sam tu grešku isto pravila sa tobom. I ti si bila bezobrazna prema meni, nema veze! Nije trebalo na takav način to da uradim, zbog sebe! - pravdala se Matora Miljani, ali nije joj to pošlo za rukom:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Hvalila se da je tukla trudnicu... Jovana i Miljana

- Ne kaješ se što si me tukla? Znači da si loš čovek! Opet se nisi pokajala! Hvalila si se time! Pre neki dan si ležala u krevetu i svima si o tome pričala: Treba joj se unositi u facu, treba joj oduzimati cigarete! - nabrajala je Miljana Matoroj sve što je čula o sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

11.03.2018 08:15

Matora se jeste hvalila i davala uputstva kako se boriti protiv Miljane.