BORI SE SA TEŠKIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Teodorina majka očajna!

Autor:

Zadruga

15.03.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od trenutka kada je ušla u "Zadrugu" Teodorina majka, Gordana Džehverović neprestano otkriva strašne priče o svom teškom životu. Nakon što se saznalo da je bila silovana u 17-oj godini, kao i da su je zetovi tukli, Goca je sada otkrila i da već godinama ima zdravstvenih problema.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nema kraja njenim problemima... Gordana Džehverović

Ona je u razgovoru sa Andrijanom Radonjić ispričala kako je došlo do kraha njenog zdravlja i da sada strogo mora da vodi računa o sebi:

- Sve to, završila, šila, spakovala mašinu. Skuvala sam ručak za dva dana i sve pripremila. Samo sam ustala, došla, sela i samo sam rekla "Jao, meni nije dobro, muka mi je. I skljokala sam se". Pala sam i oni me polivali vodom, pa sam se povratila. Ali uopšte nisam znala da sam se povratila - otkrila je Džehverovićeva Andrijani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Olakšale dušu... Gordana, Andrijana i Teodora

Nakon toga, Goca je priznala da ju je dugoročni stres doveo do ozbiljnih problema sa zdravljem:

- Imala sam operaciju vena, jer sam imala proširene vene. Onda su mi rekli da kad god imam neku hiruršku intervenciju moraju da mi daju antibiotike. Ja sam bila pod velikim stresom, godinama. Znaš kakav je to haos kod nas u kući bio, godinama nam je bilo tako - žalila se Gordana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljilja

16.03.2018 06:28

Svi sa zdravstvenim problemima su trebali kod kuće da ostanu