TEODORU JE POPOVIĆ OSTAVIO NA ULICI

Autor: Z. S. Radulović - D. Lukić

Zadruga

06.03.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, a nakon što je kao bomba odjeknula vest da je bila u vezi sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, sve oči bile su uprte u njen ljubavni život. Međutim, Teodorina karijera imala je teške momente, a njena menadžerka Sandra Šaša otkrila je za Rijaliti da je Džehvervićku Saša Popović zamalo uništio.

RepublikaFoto: instagram.com/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović!

Naime, Sandra je ekskluzivno za Rijaliti otkrila šokantne detalje iz vremena kada je Teodora u "Grandu" započinjala pevačku karijeru. Džehverovićeva nikako nije uspevala da nađe zajednički jezik sa Popovićem, a njihovo neslaganje i netrpeljivost eskalirali su do te mere da ju je izbacio iz "Granda".

- Teodoru sam izvukla i sklonila sa ulice nakon što ju je Saša Popović izbacio iz "Granda" kao psa. Ja sam je izvukla iz blata, ona je bila nemoćna i na ivici da odustane od svega. Živela je u iznajmljenom stanu i pokušavala sama da se bori. U njoj sam videla veliki talenat, koji niko u "Grandu" nije primetio, i videla sam koliko je bila posvećena, pa je žarko želela da uspe. Život je posvetila muzici - otkriva njena menadžerka Sandra i nastavlja:

Šaša: Rekla sam joj da će mi se ona za sve to odužiti tako što će mi pare vraćati od nastupa

- Ja sam joj rekla da ću sigurno ulagati u nju i njenu karijeru. Htela sam da joj pomognem oko pesama i spotova jer ona po mom mišljenju ima sve predispozicije da bude vrhunska zvezda na našoj estradi. Takođe, rekla sam joj da će mi se za sva ulaganja odužiti tako što će mi vraćati novac od svojih nastupa. To smo i navele u ugovoru koji smo sklopile. Ja bih i sada opet pristala da joj pomognem ako mi se pruži šansa jer smatram da je to zaslužila. Nije mi jasno kako je Saša Popović mogao tako lako da je pusti da ode iz grupe Ðavolice. Mislim da sada uviđa kakvu je grešku napravio - priča Šaša i dodaje:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

- Teodora se meni nikada nije žalila na težak život jer je veliki borac, ali tada nije uspevala da sakrije da joj je teško. Popović joj namerno nije davao angažmane iako je svestan koliko potencijala ima. Davao joj je da peva seljačke pesme, koje joj ne stoje. Ona mu je na to više puta skrenula pažnju, ali ih je sve u toj kući bilo briga za njenu karijeru. Na sve načine je pokušala da mu objasni da želi da njena pevačka karijera ide u nekom drugom smeru, ali ništa od toga nije imalo efekta - zaključila je Sandra.

Inače, Teodora je u "Zadruzi", čak i kroz plač, više puta naglasila koliko vatreno želi da se bavi pevanjem. Najavila je da će po izlasku iz rijalitija pripremiti mnogo novina na muzičkom planu i čvrsto stoji pri odluci da novim pesmama pokori estradu. Džehverovićka se javnosti prvi put predstavila učešćem u " Zvezdama Granda" 2014. godine. Iako se nije plasirala u finale, Saša Popović ju je zadržao u "Grandu" u okviru grupe Ðavolice. Pored Teodore, grupu su činile i pevačica Tamara Milutinović i Gorana Babić, međutim, grupa se posle manje od godinu dana raspala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ccc

06.03.2018 20:44

Teodora realno ima sve predispozicije da postane zvezda, ali je užasno naporna osoba i verovatno zato saradnici beže od nje.

Ljubica

07.03.2018 11:05

Delovala mi je fantasticno ali otkad joj je majka usla videla sam da su iste i da Andjelo treba da bezi sto dalje. Histericna je i preko leseva bi pregazila samo da uspe. Njena majka zamera Kiji sto prica sta je ulozila u Slobu a ona / Gordana/ stalno Teodori prica kako je sve ulozila u nju a ova hoce sve da upropasti.

Maria

07.03.2018 12:14

Nije mu dala. A drugima davala.

BA

13.03.2018 13:52

Ova djevojka je veoma nezgodna za saradnju, te mislim da neće postići veliki uspjeh.