Gledateljka isprozivala Lunu: ONA JE DNO DNA, KIJA JE GOSPOĐA!

Autor:

Zadruga

23.03.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored porodica zadrugara koje je sinoć ugostila voditeljka Katarina Nikolić, uživo su se i uključili i gledaoci širom regiona koji svakodnevno prate ponašanje stanovnika Bele kuće.

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Kija

Jedna gledateljka je prokomentarisala ljubavni trougao koji je zasigurno obeležio rijaliti "Zadrugu" Slobu Radanovića, Lunu Đogani i Kristinu Kockar.

- Ja ne znam šta ima da se nauči od Slobe i Lune ovih sedam meseci. Ja Lunu nisam videla da je skuvala kafu, da je pored šporeta. Luna je dno dna, a Kija je gospođa u svakom pogledu, ali baš u svakom pogledu za Lunu i obrazovana i kulturna, vaspitana. Da li je ona dete greha, da li je dete sa oženjenim čovekom. Luna i Lunini roditelji imaju najmanje prava da to kažu i da je tako. Njena majka je uspela da napravi od nje čoveka, što Anabela nije uspela da napravi od svog deteta - prokomentarisala je gledateljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Cica

23.03.2018 16:28

Ja bih da verujem, da bar vecina zena na Balkanu , razmislja kao ova gospodja .

Odgovori 17 5
ljakica

23.03.2018 22:55

@Cica - Tako razmišljaju sve žene koje nisu Anabeline, ali spektakularno je to što tako razmišljaju i skoro svi meškarci. Svi se gade te prljave, lenje, ne vaspitane i histerične devojke. Svi smo mišljenja da su je trebali odavno izbaciti napolje. Tek će tad biti zabavno u Zadruzi a bogami i na društvenim mrežama. Gledanost rijalitija će skočiti za 50%. To je istina jer znam mnooogo ljudi koji su prestali da gledaju bap zbog Lune jer im je više muka.

Marta

23.03.2018 18:32

Ova gospodja sa tri razreda osnovne škole u poodakilm godinama dovzoljava sebi da etiketira neosonvanoLunu.Najpre, devojka sprema večeru za nju i Sobu,potom ručak.Sto puta je oribala podove u dnevnom boravku,stoove i ostalo.Svaki zadatak koji dobije valjano ispuni.Šta je Koockareva uradila.Ništa.Drugo, njih dve su dva različita sveta.Luna je iskrena, dobradevojka, dobar čovek,Za razliku od ove manipulatorke i žene koja laže.koja je najpogrdnijim rečima omalovažavala i vredjala čoveka s kojim je bila živela kao cimerka u zajedničkoms tanu.Izrće stvari, sve okreće u svoju korist.Lažno se predstavlja, anonimka je bez kvaliteta.Ona je očigledno njen fan, pa samim tim vidi ono što njoj odgovara.Medjutim, to je nema veze sa realnošću.Lunu voli Sloba do bola i oni ostaju zauvek zajedno. Luna je jedna mlada i prelepa devojka,kao pahuljica je i bori se za svog čoveka. Luna i Sloba do pobede.Vreme ove gospodje je davno prošlo, zaboravila je očigledno, kada se akala po kukuruzu i senicaima u ko zna kojoj zabiti.

Odgovori 5 22
Indira

23.03.2018 23:23

@Marta - Ne treba biti obrazovan da bi bio moralan,Marta ! A taj par o kojima pišete je i neobrazovan i nemoralan ! I jedno pitanje : Koliki nitkov treba biti pa prevariti venčanu ženu pred milionskim auditorijumom ili koliko nemoralna devojka treba biti pa se pred milionima seksati sa oženjenim muškacem ?