Ćazimova devojka Doris ocrnila Džehverovićke

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

25.03.2018

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doris Pranjić, devojka biznismena Ćazima Osmanija, najavila je tužbu protiv Gordane Džehverović i iznela detalje vezane za odnos Teodore i žestokog momka.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa misicom koja je šokirana, kako kaže, lažima i klevetama koje su Gordana i Teodora u "Zadruzi" iznele o njoj i njenom partneru, odnosno da su sve Ćazimove devojke kurve.

- To su teške optužbe, reč kurva je teška kleveta, ali to nije jedino što je iznela na naš račun. Pričala je i o mafiji, iznela je mnogo laži i kleveta. Poručite joj da su sve laži i optužbe koje je izgovorila ne samo u ponedeljak već i ranije poslate državnom tužilaštvu. Želim samo da prestane da mene i Feliksa pominje javno i kleveta nas. Tužbu sam lično ja podnela protiv gospođe Gordane, sve ćemo rešiti kada bude napustila "Zadrugu". Dva meseca je bila u Poreču kod nas, tu je i snimila spot, a sada nam ovako vraćaju i upliću u neke priče. Takođe, ja nisam bila ta koja je davala Teodorine snimke novinarima, kao što je rekla, pa i sami znate da ni sa jednim novinarom do sada nisam razgovarala niti mi je u interesu da puštam te snimke, ne znam odakle te laži! Kažu da je onaj snimak iz kazina, gde ona peva Ćazimu, nastao dok smo tu bili i Kristijan i ja, što je čista laž. To je snimljeno nakon što sam ja otišla iz kazina, tako da ne znam šta se tu zaista desilo... Ja nisam bila s njima 24 sata, ne mogu ništa da tvrdim. Nisam bila tu dok je sedela kod njega i pevala - kaže Doris i dodaje da je primetila da se Teodora svim silama trudila da privuče Ćazimovu pažnju:

Foto: facebook.com/Cazimfelix
Ćazim Osmani

- Teodora jeste mnogo obletala oko Ćazima i trudila se da bude kraj njega, vrckala je oko njega konstantno! Kada se Ćazim vrati iz Londona moraću da ga pitam zašto svi bruje da me je prevario. Njemu ne mogu baš sto posto da verujem kada su žene u pitanju, a znam da je Teodora pametna i da dobro zna šta radi... Ako su me izigrali, ostaviću Ćazima, pa nek ga uzmu Džehverovićke, Goca je ionako htela Ćazima za zeta jer u protivnom ne bi pustila ćerku da letuje kod njega u stanu - završava Doris za Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.