MIONIN BIVŠI DEČKO NA PINKU: Ako uđem u Elitu, biće SVEGA!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera gostovao u emisiji "Pitam za druga", pa progovorio o Mioni i Ša!

MIONIN BIVŠI DEČKO NA PINKU: Ako uđem u Elitu, biće SVEGA!

Foto: Republika

Miona i Stanislav

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, večerašnji je gost voditeljke Anastasije Buđić u emisiji "Pitam za druga"

- Šta je razlog što njemu smeta Mionina narukvica koja je od tebe i neke stvari - pitala je Anastasija.

- Ne znam, ja ne znam šta je ona o meni pričala, ne znam da li me poznaje...Šta mene briga sve što je bilo do momenta upoznavanja?! Mene zanima na dalje, ne znam šta se vraća na ovo. Sada ja treba da brinem čime se njen dečko bavio, neću uoššte da pominjem bivšeg, da je bio dobar ne bi bio bivši - rekao je Stanislav.

- Kada su igrali onu igru koliko se poznaju parovi, Ša je rekao da je ona ozbiljan šmeker jer neće da priča ništa o bivšem i da joj on skida kapu za to - pročitala je voditeljka.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Pantera u emisiji "Pitam za druga"

- Ona je živela osam meseci kod mene. Ja uz svoj posao radim satove i automobile, možda je to mislila, nije imala ništa loše. Razmišljao sam šta je mogla da vidi i da čuje, znala je da imam firmu, videla je ljude. Rekao sam joj da se javi ljudima, jer nije htela, samo prođe, ja sam vaspitan tako da se javim - rekao je Stanislav.

- Da li si ikada prevario Mionu - pitala je Anastasija.

- Mi smo se bili viđali, ona je rekla da je mislila da smo u vezi. Ja to nisam smatrao tada sto odsto ozbiljno, ja sam se čuo sa nekom devojkom, ali kada je došla da živi kod mene i kada sam video da je ozbiljno, ni sa kim nisam. Ona nije imala moju šifru od telefona, skontala je verovatno, pa je to i videla. Znači nije bilo to dopisivanje kada je živela kod mene, nego pre nego što je došla da živi kod mene...Nikada nisam zabranjivao ništa. Moj stav je da ja tačno vidim ponašanje kada je normalno i kada nije normalno. Ja čim moram da kažem da ne sme ovo ili ono, neću biti s takvom devojkom - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Pantera nije štedeo Mionu i Ša

Stanislav je kasnije otkrio i da je u kontaktu sa Mioninom porodicom, te da li priželjkuje susret sa Nenadom Aleksićem Ša.

- U kontatku sam sa njenom porodicom. Moram da kažem da sam ja njenu porodicu, majku, oca, brata, ja o njima mogu da kaže sve najbolje. Oni su normalni ljudi, vredni, a ne mogu da verujem da je ona iz takve porodice. Moram da kažem da ih jako cenim, ali takođe ako Miona bude htela da razgovara sa mnom nakon Elite, to se neće desiti. Mi nemamo više o čemu da razgovaramo. Ako se nekada budemo sreli biće ćao-ćao i ono "kako si", ipak smo mi živeli osam meseci zajedno - rekao je Stanislav za "Pink.rs", pa dodao:

- Ako se desi, biće svega. On i ja se ne poznajemo, i nije mi jasno što je on mene nazivao svakakvim imenima. Ja želim da stanem ispred njega, pa da vidimo šta će reći, lako je pričati iza kamere, daj reci ispred mene šta imaš. Ona je imala naše slike, verujem da me je video na slikama, ali opet me ne poznaje. Želim da se suočim sa njim, oči u oči. Voleo bih pet dana da budem tamo, pa da vidimo da li će grebati na kapiju ili bežati, mislim da će stvarno pobeći ako me vidi - dodao je Krofak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading