ŠA EKSPLODIRAO - MIONA POKUŠALA DA GA DISKVALIFIKUJE: Stanislav im zakuvao čorbu, nastao neviđeni haos!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša je podivljao zbog Mione i njenog bivšeg dečka, koji se uselio na imanje.

ŠA EKSPLODIRAO - MIONA POKUŠALA DA GA DISKVALIFIKUJE: Stanislav im zakuvao čorbu, nastao neviđeni haos!

Foto: Screenshot

Nenad Aleksić Ša, poznat po svom kratkom fitilju, ovog puta je izgubio živce zbog izbora kreveta koji je napravio bivši dečko Mione Jovanović. Kako je saznao da je Stanislav Krofak izabrao isti krevet koji je on želeo, reper je izgubio kontrolu i počeo da urla.

Sukob između Mione i Ša eskalirao je kada je Miona otkrila reperu da je Stanislav izabrao krevet koji je on želeo. Oboje su pobesneli, a Ša je reagovao burno, izazivajući karambol.Takođe, Ša je zaključio da Miona i dalje ima emocije prema bivšem dečku i da na sve načine sada pokušava da diskvalifikuje Ša, kako bi ostala sama sa Stanislavom:

 

- Zato što je uzeo krevet na ivici sobe - rekla je Miona.

- Ne može, mi idemo odmah odatle. Te pede*ske fore, neće ti prići dok sam ja tu - rekao je Ša.

- Ti tripuješ, rekla sam ti da ga iznapušavaš, jer stalno imaš neke teorije zavere - govorila mu je Miona.

- Nisam lud, hoćeš da me diskvalifikuješ, vidim šta radiš. D*kaš na njega, i dalje ga voliš, vidim da ga braniš ceo dan. Hoću da idem kući, neću više da ostanem ovde, da drugi profitiraju, a ja da odem kući bez para - vikao je Ša, dok su ga ukućani smirivali.

- Hoću razgovor sa produkcijom, da se oni ovde pomire i smuvaju, ja to neću da gledam. Nisam lud, vidim šta radi, niko mi ne veruje. Dobiću neku boleštinu ovde, umreću, vadite me odavde. Kizo, odmah me vadi odavde, ne mogu više ovde da budem, ja lud nisam - bio je očajan Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading