NOVO BRUTALNO PONIŽENJE ZA ŠA: Miona ga srozala na samo dno, posle ovoga je svima jasno da joj se on GADI!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne prestaje da se blamira!

NOVO BRUTALNO PONIŽENJE ZA ŠA: Miona ga srozala na samo dno, posle ovoga je svima jasno da joj se on GADI!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica rijalitija "Elita" Miona Jovanović ponovo je odbila Nenada Aleksića Ša. Ovo nije prvi put da je Miona odbila Ša, ali ovaj put je situacija postala još više intrigantna zbog toga što je on ponudio da češka Mionu dok ne zaspi.

Nenad Aleksić Ša je ponudio Mioni da je češka dok ne zaspi, ali je ona to odbila, što je izazvalo mnogo komentara i reakcija u rijalitiju, ali i na društvenim mrežama. Ovo ponovno odbijanje pokazalo je da Miona očigledno ne gaji ista osećanja prema Ša kao što on gaji prema njoj. Njegove emocije su očigledne, dok je Miona jasno stavila do znanja da nema ista osećanja prema njemu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Ova situacija ponovo je pokrenula pitanja o odnosu između Mione i Ša, kao i o njihovim osećanjima jedno prema drugom. Mnogi su komentarisali da je ovo jasan pokazatelj da Miona ne želi da uzvrati Ša ljubav na koji on to očekuje od nje, iako joj to stalno zamera. 

Ovaj događaj izazvao je mnogo komentara i reakcija među ostalim učesnicima rijalitija, ali i kod gledalaca. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji, iznoseći različite spekulacije o odnosu Mione i Ša, a svi najviše sumnjaju da je ona ovakvom stava zbog ulaska bivšeg dečka Stanislava Krofka

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Situacija između Mione i Ša još jednom je pokazala kompleksnost njihovog odnosa, ali i jasno stavila do znanja da Miona ima čudne poteze kada je reč o njihovom odnosu, koji su retko kome jasni, a zbog čega svi sumnjaju da se zapravo on njoj gadi, ali je sa njim u nadi da će tako izgraditi kaerijeru. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading