STANISLAV SPREMAN DA OJADI ŠA: Procurio snimak iz Šimanovaca, otkrio šta će mu uraditi!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak progovorio o Nenadu Aleksiću Ša.

STANISLAV SPREMAN DA OJADI ŠA: Procurio snimak iz Šimanovaca, otkrio šta će mu uraditi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković ćaskala je sa Stanislavom Krofakom pred spavanje, prilikom čega su ogovarali koga su stigli. Mnogi su pomislili da je Stanislav bio pod uticajem rasprave sa Nenadom Aleksićem Ša i da je spremio osvetu za njega. 

Maja je istakla da joj se sviđa što Stanislav ima kodeske i to što drži do sebe, što i ona praktikuje, te se nadovezala na priču o Ša i prokomentarisala njegovo ne tako pohvalno ponašanje.

 

- Ti imaš kodekse i neke svoje stavove. Vidim ja da držiš do sebe. Šta će ovaj Ša, nije normalan, pusti ti to - kazala je Maja.

- Ja samo kada mene neko dira, moram da je*em mamu - kazao je Stanislav.

- Razumem te - dodala je Maja.

- Da ja sad nisam došao ovde, Ša bi mene pljuvao i narednih par meseci. Ja ga prvi ne diram, on je taj koji mene provocira - rekao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

Podsetimo, tokom emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do sukoba Stanislava i Aleksića, te su njih dvojica jedan drugom izgovorile žestoke reči:

- Što se tiče Mioninih izlaganja, ona ume da pretumba mozak. Ja gledam onaj klip, dođe mi sam sebe da pomazim. Ništa mi nije jasno šta priča. Ona je večeras pričala bez ikakvih zamuckivanja o svemu. Nervira me kad govori da joj je bilo savršeno pored Stanislava, a ispostavi se da ipak nije tako. Šta je razlog da ne govori kako je bilo? Poštovanje? Imao sam ja grižu savet kad je reč o prvoj supruzi, ali ako prođe par mesecim, nema toga više. Koliko ja još da čekam da je prođe to, pa da onda normalno krenemo da se ponašamo. Tri, četiri dana je dobra, onda kao da ne može da me podnese. Onda se u meni pokrene neka lavina, te krenem da postavljam neka pitanja. Znam da su njeni roditelji protiv mene, ali ja njoj govorim da treba zajedno da se trudimo da nam veza bude dobra - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading