ALEKS SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATILA ĆERKI: Objavila sliku sa bebom, evo na KOGA liči - šokiraćete se! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" ispozirala sa ćerkom!

ALEKS SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATILA ĆERKI: Objavila sliku sa bebom, evo na KOGA liči - šokiraćete se! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, danas je na svet donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica. 

Aleks se nekoliko puta oglasila putem svog storija, gde je delila čestitke koje su pristizale sa svih strana, a onda je odlučila i da podeli prvi sliku sa svojom ćerkicom Leonom. Pobednica "Zadruge 6" je pozirala u bolničkom krevetu sa svojom naslednicom, a sa lica nije skidala osmeh. 

- Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino što sam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zavuek od nas dvoje. Hvala na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavica - naoisala je Aleks i uz sliku označlila Cara. 

 

 

Inače, kako saznaju domaći mediji, porođaj je urađen carskim rezom, protekao je u najboljem redu, a novopečena mama se sada odmara. Ovim povodom se sada oglasio i Carev najbolji prijatelj, Bruno Uremović, koji je istakao da se Nikolićeva "namučila kao Isus", kako bi na svet donela svoju devojčicu.

- Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus! Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću, rodila je zdravu devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije - poručio je Bruno, prenosi Pinkov portal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.04.2024 05:28

NEKA JE ŽIVA I ZDRAVA...BOG JE BLAGOSLOVIO...BEBU, NARAVNO, JER NE ZNA SE KO JE POROČNIJI...DA LI MAJKA ILI OTAC...NA ŽALOST...