ZVEZDAN SLAVNIĆ STIŽE NA PINK: Stiglo zvanično saopštenje, očekuju se SPECIJALNI dolazak!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite se neće dobro provesti nakon dolaska Zvezdana Slavnića.

ZVEZDAN SLAVNIĆ STIŽE NA PINK: Stiglo zvanično saopštenje, očekuju se SPECIJALNI dolazak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić nedavno je u emisiji "Premijera - VIkend Specijal" govorila o bivpem partneru Zvezdanu Slavniću, svom emotivnom statusu, ali i problemima koje je imala sa proodicom nakon izlaska iz "Zadruge 6".

- Oni su na početku bili ljuti, ali ne u tolikoj meri kao što su pisali mediji da će se odreći mene. Njima se nije dopao Zvezdan, kad sam stavila tačku na taj odnos, vrlo brzo smo izgladli odnose i nema problema - rekla je tada Anđela.

Zvezdan Slavnić je sada odlučio da iznese svoju stranu priče, pa je najavio gostovanje u emisiji "Pitam za druga", na RED televiziji, u kojoj će večeras odgovoriti na Anđeline prozivke, ali i prokomentarisati aktuelna dešavanja u Eliti, međuljudske odnose i učesnike, s obzirom da je i sam bio deo rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Anđela je, takođe, prokomentarisala kako smatra da je bila samo deo Zvezdanovog plana, koji nije uspeo do kraja da sprovede u delo, pa je ovo savršena prilika da Slavnić objasni šta se zapravo dogodilo u Zadruzi 6, kao i nakon diskvalifikacije.

- Smatram da je to sve bila dogovorena priča, koju nisu uspeli da sprovedu do kraja, to je moje mišljenje - priznala je Anđela u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Definitivno će Zvezdanovo mišljenje zanimati mnoge, s obzirom da se povukao u medijsku ilegalu i mesecima nije komentarisao ništa, pa je jasno da će imati mnogo toga da kaže na temu dešavanja u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading