MAJI I STANISLAVU UNETA KLJUČNA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Sada imaju keca u rukavu, vreme je da se poigraju sa Mionom!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak su saznali šta se dešava u spoljnom svetu.

MAJI I STANISLAVU UNETA KLJUČNA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Sada imaju keca u rukavu, vreme je da se poigraju sa Mionom!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Posle baraža koji se održao sinoć, četiri starih učesnika koje ste vi izglasali dobili su još jednu šansu da se pokažu u rijalitiju Elita. To su Vanja Živić, Boža Džons, Pablo Milevski i Slađa Lazić Bošković. Oni su ušetali u Belu kuću, a mnogim takmičarima popadale su vilice kada su ugledali baš njih četvoro na vratima Bele kuće, jer niko nije mogao ni da pretpostavi da će se toliko bivših učesnika vratiti u rijaliti.

Veliki šef je izabrao specijalnu muziku kako bi dodatno ulepšao ulazak ovih učesnika, a novinar Darko Tanasijević im je na samom početku emisije otkrio da su ih oni brutalno komentarisali u studiju, kao i po napuštanju rijalitija i da će tek sada saznati njihovo pravo mišljenje.

Slađa Bošković je odmah prekršila strogo pravilo Velikog šefa, pa je Maji Marinković i Stanislavu Krofaku Panteri prenela informaciju iz spoljnog sveta:

- Ej, pozdravljaju vas... Znaš koliko vas vole, niste svesni - prenela je Slađa.

- Stvarno? Vidiš... - presrećna je bila Maja.

Maja Marinković i Stanislav Krofak nisu mogli da sakriju sreću zbog ovih vesti iz spoljnog sveta, a Marinkovićeva je zaključila da ih čeka sjajna zajednička budućnost.

Podsećamo, on je otkrio da planira da Maju oženi, dok ga ona nije shvatila ozbiljno, s obzirom da Krofak ima etiketu ženskaroša, a iza sebe već ima jedan brak, koji se veoma brzo okončao. Stanislav je priznao da jeste bio neveran supruzi, pa mu je Maja stavila do znanja da se neće dobro provesti, ukoliko je bude prevario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading