ZAVIRITE U PORODIČAN DOM ALEKS I CARA! Filip objavio fotografiju sa ćerkom, a OVE reči teraju suze na oči!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car objavio je fotografiju sa svojom mezimicom!

ZAVIRITE U PORODIČAN DOM ALEKS I CARA! Filip objavio fotografiju sa ćerkom, a OVE reči teraju suze na oči!

Foto: ATA Images

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car stigao je u Beograd kako bi dočekao rođenje svoje ćerke Leona, koju je njegova bivša partnerka Aleksandra Nikolić donela na svet 17. aprila ove godine. Iako nije bio raspoložen za izjave, Filip je zajedno sa Aleksandrom pojurio u auto kako bi se uputio ka porodičnom domu, gde su ih dočekali brojni prijatelji i rodbina.



Nakon što su stigli u dom, Filip Car je podelio prvu fotografiju sa svojom ćerkom Leonom. Fotografija prikazuje emotivni trenutak gde Filip drži malu Leonu u naručju, dok je Aleksandra uspela da sakrije lice emotikonom.

 

 

- Ništa priča ,čista ljubav - napisao je FIlip Car u opisu fotografije.


Rođenje male Leone izazvalo je veliku radost kako u porodici, tako i među prijateljima bivšeg para. Njihovi bliski prijatelji su se okupili kako bi pružili podršku i čestitali srećan događaj, ističući koliko su srećni zbog dolaska nove bebe.

Iako su detalji o njihovom odnosu bili predmet javnih spekulacija, Filip i Aleksandra su odlučili da zadrže ovaj intimni trenutak daleko od očiju javnosti. Njihova fokusiranost na privatnost i sreću porodice je bila očigledna, dok su se zajedno sa malom Leonom prepustili osećaju radosti i zajedništva.

 


Nakon dolaska nove članice u porodicu, mnogi se pitaju kakvi su budući planovi za Filipa i Aleksandru. Bez obzira na to, jedno je sigurno - dolazak male Leone uneo je radost i promene u njihove živote, te će budući period svakako biti ispunjen novim izazovima i radošću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading