Završava sa Zadrugom: Dušica napušta Srbiju!

Autor: Blic.rs

Zadruga

07.04.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka koja je postala zaštitni znak rijalitija "Zadruga", Dušica Jakovljević odlučila je da na duže vreme napusti Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priznala da odlazi... Dušica Jakovljević

Dušica je odlučila da otputuje u Ameriku, a poslednjih dana prikuplja dokumenta za vizu kako bi mogla da poseti ovaj kontinent.

I dalje nije poznato da li će se Dušica za stalno preseliti u Ameriku, a ono što je sigurno je da gledaoci neće imati priliku Jakovljevićevu jedno duže vreme da gledaju na malim ekranima.

 

 

@serifovic Mi to ovako!!!

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Apr 10, 2017 at 5:05am PDT

 

- Veliki broj obaveza je iz Dušice iscrplo i poslednji atom snage. Oseća se umorno od brojnih emisija koje je vodila poslednjih meseci, pa je tako rešila da sa decom ode na neku egzotičnu destinaciju gde će provesti nekoliko meseci. Željna je plaži i sunca, pa će iz tog razloga najverovatnije odabrati obalu Amerike, ali i tu priliku iskoristiti da bi posetila Njujork. Ono što joj posebno predstavlja zadovoljstvo jeste činjenica da postoji velika mogućnost da skoro čitavo leto provede na ovom kontinentu, a ne odbacuje mogućnost ni da tamo ostane. Dušica mnogo voli svoj posao, ali ovog puta je sve podredila rijalitiju jer je mesecima vodila emisije za koje mora dugo da se sprema - otkrio je izvor.

Voditeljka "Zadruge" potvrdila je ove informacije i otkrila svoje planove:

- Tačno je da planiram dalek i dug put. Poslednjih dana imam velike probleme oko biranja lokacije na koju ću otputovati. Samo tražim da na tom mestu bude mnogo sunca, a da u istom trenutku imam i more. Ići ću za Ameriku na duže vreme, ali još razmišljam koji će to biti grad. Ako sve bude kako sam planirala, moguće da ću obići nekoliko gradova u tom periodu - izjavila je Dušica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

07.04.2018 18:38

Tamo ih jedva cekaju. Obezbedjeno sve. Bajke su samo u knjigama.