LUNA: IMAM KOLEKCIJU PENISA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Luna Đogani priznala je da ima kolekciju slika penisa koje joj muškarci šalju putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Blogerka je otvorila dušu svom najboljem prijatelju novinaru Milanu Miloševiću i ispričala mu kako u spoljašnjem svetu ne može da živi od napadnih obožavalaca, koji je bombarduju zahtevima za seks, a oni ponekad nisu nimalo prijatni.

- Meni momci stalno šalju slike penisa u inboks. Imam kolekciju pozamašnu. Ja ih odmah blokiram kad mi to pošalju. Pišu mi razne stvari seksualne. Kako bih te raskupusao, razbio bih ti tu tvoju vlažnu malu pi*kicu. Jedan mi pretio da će da me uhvati za uši dok me bude je*ao. Kaže jedan, kako bih ti ga turio. Vrištala bi tokom seksa i pomoć bi zvala. Jedan mi poslao sliku, prašuma oko penisa, sve zaraslo. Ma vi nemate pojma šta je to. Invazija manijaka. Samo kaže ćao i pošalje svoj ku*ac - ispričala je Luna, a Đuričić se ubacio u razgovor i dodao da svako dobije ono što traži.

- Pa šta ima veze ako šalju. I ja slikam ku*ac i šaljem ženama koje mi traže.

 Jedan mi je rekao kako bi mi ga turio. Drugi da bi me držao za uši dok bi me je*ao

Milošević ih je gledao sa čuđenjem i konstatovao da on takve stvari ne radi.

- Meni nikad niko to nije slao niti sam se ja tako slikao i nekome slao.

Nakon nekog vremena, pridružio im se i Lunin dečko Sloba, ali ona se nije ustručavala ni pred njim, već je nastavila svoju priču. Kada je čuo kakve gadosti iznosi njegova devojka pred kamerama, on ju je opomenuo da prestane i da ne treba to da priča tako javno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
sale

06.04.2018 06:18

Dobro se zma kojim devojkama se salju takve slike hahahahaha samo dobro vaspitavanim devojcicama sa pozamasnom kilometrazom hahahaha

Odgovori 21 0
Nevena

06.04.2018 11:41

To je kolekcija sa kojima je bila. Ko to cuva? Samo ona koja bi da se podseca na bivse. Svasta.

Odgovori 12 0
Boki

06.04.2018 12:22

Cuva kolekciju penisa. To samo bolesnici cuvaju da se podsecaju kakvi su bili.

Odgovori 13 0