MACA PONOVO BRILJIRALA: Zadrugari dobili zadatak, a Diskrecija ga nije ni RAZUMELA!

Autor:

Zadruga

07.04.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojkotovanje zadataka je uža specijalnost Mace Diksrecije, a danas je stigao novi od Velikog šefa koji starleta i da hoće, ne može da ispoštuje jer ga ne razume.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ovoga puta joj se nisu smejali... Maca Diskrecija

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima kroz koje im je poručio sledeće:

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da se tokom sedam meseci mnogo toga izdešavalo u Zadruzi da ste kroz različite situacije imali prilike da vidite sva lica zadrugara, sada ćete izabrati najdestruktivnijeg. Potrudite se da izbor bude pravedan i iskren - navedeno je u pismu.

A kada je saslušala pismo, Maca je imala samo jedan komentar:

- Ja nemam pojma šta to znači najdestruktivniji - izjavila je Senada Nurkić.

Naviknuti na Macine izjave, zadrugari se ovoga puta nisu nasmejali, već su joj kroz primere objasnili značenje reči "destrukcija". Međutim, Teodora je bila besna na Macu pa je upavo nju označila kao osobu koja je najdestruktivnija:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Besna na Macu... Teodora

- Postoje ljudi koji sve rade samo zbog sebe. Ona je znala šta će da dobije za sebe, pa je zbog toga i pristala, a sada je ona pokazala koliko mi nju ne zanimamo. A svi zadaci zbog kojih smo bili kažnjeni, ona je bila zadužena za to, tako da želim da kažem njenim fanovima da me urame, pa će dobiti autogram za mesec dana. Ti si najdestruktivnija osoba - bila je jasna Džehverovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I ona misli kao Teodora... Sanja

Sa Teodorm se složila i Sanja koja je potvrdila njene reči:

- Ne mogu da nam sole pamet oni koji nisu bili ovde 7 meseci, tako da se slažem da je Maca takva. Ona sve radi samo zbog sebe, ustala je pre neki dan da kaže kako neće da uradi neki zadatak. Ja sam podržala to što hoće da bude neaktivna, ali je priznala da je to uradila namerno. I pre par meseci je srušila kulu od čaša, pa smo dobili pismo da zadatak nije ispunjen - konstatovala je Stankovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ciro

07.04.2018 18:31

Nepusacima trebali obecati slatkise. Da svi nesto dobiju.