SARA: Vojke i ja ne planiramo zajednički život!

Autor:

Zadruga

11.04.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić i Luna Đogani nakon sinoćne pobede na "Zadrugoviziji 2" dobile su priliku da ponovo budu gošće kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". One su zahvaljujući SMS glasovima publike osvojile 39% glasova, a kao nagradu su dobile čak deset hiljada dinara i paket "Zlatiborca".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

One su se u emisiji raspričale sa Amidžićem, a njega je zanimalo kakva je komunikacija između njih dvoje s obzirom na to vešto prikrivaju svoj odnos.

- Što je najgore, mi za razliku od drugih mi ne planiramo zajednički život... Šalim se! Njemu kad nešto treba on samo pokazuje - rekla je Sara.

Lunu je ovo podstaklo da se uključi u razgovor, pa je priznala da je par puta primetila da je Vladan Vojnović Vojke i te kako posmatra kad je u garderoberu dajući joj znak da je pod njegovim budnim okom.

- U garderoberu kad se Sara presvlači on samo dođe i pokazuje joj rukama, daje joj znak da je gleda, videla sam to par puta - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vojke i Sara

Takmičarka je konačno progovorila o tome šta planira u daljoj budućnosti sa svojim dečkom nakon Zadruge, što je šokiralo sve prisutne.

- Što se tiče naše veze napolju, ne planiramo zajednički život, ali da pravimo pesme, duete, to da, pošto smo se našli. Bavimo se istim poslom i to je potpuno normalno. Mi smo se našli, ja se ljutim što me prekida dok pričam - pričala je kroz smeh Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading