Markovićka hoće da presudi Maci: Kija, pusti da je ja polomim!

Autor: G. D.

Zadruga

13.04.2018

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija bi zbog provokacija ozbiljno mogla da plati glavom, pogotovo nakon što joj je zapretila Zorica Marković. Naime, starleta koja se inače ne obazire ni na udarce pojedinih zadrugarki koje uporno vređa štrecnula se kada je folkerka rekla da će je polomiti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Pevačica više nije mogla da sluša kako Maca ponavlja da Kristina Kockar ne može da ima dece niti da gleda kako se Kija kida zbog njenog lajavog jezika, pa je pokušala da uteši drugaricu:

Diskrecija umuknula kada je Zorica stala u odbranu Kristine Kockar, koju starleta ne prestaje da vređa

- Malena, ostavi je, ja svakako idem kući, pa ću je polomiti!

Inače, Diskrecija je prvo udarila nisko na Anu Korać, koju su ostali sprečili da je izudara na bazenu. Zatim se Maca nasukala na Kiju videvši koliko je pogađa kada joj kaže da se nikada neće ostvariti kao majka. Kockareva je pobesnela i krenula da je bije, ali ju je obezbeđenje sprečilo.

Maca: Kad udariš nekoga, ništa s tim nećeš postići! Opet me danas provociraš s Anom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Kija: Ti si meni opet danas rekla da neću imati decu. Ja sam rekla da sam se operisala, nisam rekla da neću imati bebu! Ti vrlo dobro znaš šta si rekla i nemoj sad da se izvlačiš! Ajde, kad si tako jaka, ponovi još jednom to. Slušaj me, mozgu jedan. Ti si žensko, ne možeš tako nešto reći ženskoj osobi. Ja razumem da si to rekla u afektu, ti si to ponavljala i rekla kako radiš to jer to mene boli.

Maca: Beži od mene! Ajde! Kad me budeš provocirala, uzvratiću ti!

Kija: Možeš da mi kažeš da sam kurva, da se je*em za pare, ali ne možeš da mi kažeš da neću moći da imam decu! Nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ, možeš samo da plačeš kad ti ja pričam, jesi čula?

Na kraju se čak i Radanović umešao i napao Diskreciju ne bi li zaštitio svoju još uvek zakonitu suprugu.

Sloba: Je*em li te ja u usta i taj tvoj jezik pogani! Nemoj da te čujem više da si nekog proklela! Odjebi od nje i ti, klošarko jedna! Nemoj da sam te čuo još jednu reč! Baciću te s tom stolicom! Je*em ti ja mamu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cica

14.04.2018 08:50

Zorica je dvolicna i agresivna. Prvo je pljuvala Slobu i Lunu, a sada cuti. Stala na stranu Kije, a ne poznaje je. Macu podrzavala i bila ljubazna, a sada joj preti batinama. Produkcija bi trebalo da ozbiljnije shvati pretnje, jer kada se desi nasilje, onda je to kasno. Zoricu treba ozbiljno upozoriti na izgovorene reci!