KIJA OTVORILA DUŠU OGNJENU: Još ga sanjam i MOLIM DA ME NE OSTAVLJA!

Autor:

Zadruga

23.04.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak Kristine Kockar, i dalje zvanične supruge Slobodana Radanovića, u "Zadrugu" bio je veliki šok i za pevača, ali za njegovu devojku Lunu Đogani. A dok mnogi misle da je Kija Kockar prebolela Slobu, budući da ima novog dečka Andriju Lazovića, bivša stjuardesa povremeo otkrije koliko zapravo sve to nije iza nje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nije ih briga što su je povredili... Luna i Sloba

Kija je i ovoga puta, u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem govorila o javnoj prevari koju je dožival od strane svog supruga i iznenadila i voditelja rečima:

- Ja ga sanjam non-stop. To je strašno. Većinom je ista tema, da smo srećni i da se ovo ništa nije dogodilo. Sinoć sam sanjala kako smo srećni i kako ga ja pratim kod Lune u njihov novi stan i molim ga da me ne ostavlja. Onda ja kao slušam neke tužne pesme, mislim strašno - rekla je kija Ognjenu koga je ovo zaprepastilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Moli ga da je ne ostavlja... Kija Kockar

Kockarova je nastavila da govori o tome i iznela sve ono što je muči, otkrivši tom prilikom da misli da su postupci njenog supruga nezreli.

-  Meni njegovi postupci nisu zreli i sve ovo što radi, ako ne odreaguje kako ona želi, oni se svađaju. Teško im je što sam ja ovde, ja to razumem, ali to je njihov problem! I meni je teško što su mi to uradili. On meni želi da kaže mnoge stvari, ali i te kako zadržava stvari u sebi - izjavila je stjuardesa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading