Radanović prostačina vređao narod: Nabijem vas na ku*ac, krezubi debili!

Autor:

Zadruga

09.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostačina Sloba Radanović izvređao je ljude koji su sedeli u publici televizije Pink nazivajući ih krezubim i napaćenim mučenicima. Zadrugar je bio vidno neraspoložen i besan jer mu nimalo nije prijao osećaj kada su se iz publike u studiju čuli zvižduci koji nisu odobravali pojavljivanje Lune Đogani na velikoj sceni Pinkovog studija, pa se okomio na narod.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Sloba: Oni su krezubi kreteni. Dovedeni su da budu publika, a ne da kenjaju. Boli me ku*ac za takve ljude. Pose*em ti se na takve ljude. Poludeo sam. Kad je Luna izašla na scenu, svi su vikali: "Au!" Boli me uvo za sve, ne zanima me više ništa! I nabijem na ku*ac publiku koja je zviždala Luni. Ako mi takva publika dođe na nastupe, bolje da nemam nastupe. Za je*eni sendvič i za hiljadu dinara sede u publici. Treba da ćute, krezubi debili!

Miljana: Ali oni će tebi jednog dana trebati. Ne možeš tako da pričaš. Novinari su ti rekli da ne smeš da ih psuješ jer će ti sutra doći na nastup.

Luna: Neće ta publika sigurno da mu dođe na nastup!

Sloba: Ako mi ta publika dolazi na nastup, neću da održim nastup. Nabijem ih sve na ku*ac.

Luna: Sve vreme su mi zviždali. Dok sam pevala, dok sam silazila sa bine. Jako me je zabolelo što su me ismejali. Oni me mrze samo zato što sam se zaljubila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mILENA STARI GRAD

09.05.2018 09:45

sLOBA JE JU PRAVU. dA BI POŠTOVAO NAROD, TAJ ISTI MORA NJEGA POŠTOATI. tA PUBLIKA SU PLAĆENI GLASAČI I ZNA E ŠTA JE NJIHOV POSAO. sVE JE ORGANIZOVALA KUMICA. lUNA JE JLEPOTICA I sLOBA JE LUDO VOLI, NIKADA SE NEĆE VRATITI kRITINI,ČAK I AKO RASKINE SA lUNOM. vREMEĆE JPOKAZATI KO JE U PRAVU. sLOBA JE VRHUNSKI PEVAČ, , NIKO MU NE MOŽE OSPORITI TALENAT, GDE GOD ODE BIĆE PRVI U SVEMU. sVE ŠTO JE REKAO ISKRENO JE....A VI SE ZAPITAJTE.nJERGOVOPOSAO NKADANEĆE BITI UGROŽEN....pčUNA ODRŠKAsLOBI, CARE,SAMOJAKOVODIMOTE DO POBEDE........

Odgovori 6 34
Nevena

09.05.2018 18:24

Ne treba pljuvati narod od koga zelis da zaradjujes pare. Narod pamti pa vrati.

Odgovori 14 0