Goca o Savi i njegovoj maloletnoj devojci!

Autor:

Zadruga

20.05.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović je uz prvu jutarnju kafu ušla je u konverzaciju sa Snežanom Mišković Viktorijom i pričala o svojoj porodici. Naime, ona je spomenula svog sina Savu i njegovu vezu sa Andrijanom Kadar koja je maloletna.

Foto: printscreen/instagram
Sava i maloletnica

Tokom boravka u rijalitiju Goca je u nekoliko navrata ulazila u raspravu sa ukućanima kako bi odbranila postupak svog sina, s obzirom na to da je sa 15 godina mlađom devojkom u vezi.

Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji.

Generacijski jaz za njih dvoje ne predstavlja problem, što svedoči i veza koja traje već tri godine. A za njhovu ljubav blagoslov je dala kako porodica Džehverović, a tako i familija njegove devojke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boban

20.05.2018 18:50

Ne moze se sakriti cinjenica da je Gocin sin nastavnik zaveo maloletnu ucenicu od 14 godina pa pobegao u Australiju.

Odgovori 10 0