Luna: Sloba me ne voli više, u njemu je sve umrlo!

Autor: D. J.

Zadruga

23.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti-programa Luna Đogani bila je na ivici suza zbog odnosa sa bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, pa se požalila Snežani Mišković Viktoriji da je Sloba više ne voli i kako je u njemu sve umrlo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Zadrugari su u toku noći u kazinu slušali muziku i uživali uz alkohol, a Sloba je sve vreme bio u društvu vidno raspoložen. Blogerka se zbog toga veoma potresla te nije mogla da zaspi do ranih jutarnjih sati. Naime, Radanović je dosta promenio svoje ponašanje otkad nije sa Đoganijevom, koju neretko i ignoriše, a sve više vremena provodi sa suprugom Kristinom Kockar.

Luna: On celu noć naručuje pesme "Šteta za nas", "Greškom isprošena"... Sve je to za Kiju

- On celu noć naručuje pesme "Šteta za nas", "Greškom isprošena", sve je to za nju... Sve to ne menja činjenicu da me boli sve ovo, u njemu je sve umrlo, prošlo je sve! Ja sam očajna i dalje... Da ja nisam tu, bio bi sa njom na keca! Volela bih da nisam ovde, kvarim mu sreću... Ostavio me je samu, ne želim više sebi da dajem lažne nade. Ja ga volim, sve bih uradila za njega, a on ne oseća isto što i ja. On nikad mene neće voleti kao što ja njega volim. Nikad - požalila se ucveljena Luna Viktoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

23.05.2018 08:11

Sloba se promenio u pozitivnom smislu, otkad je Luna prekinula da ga davi.

Odgovori 25 1