KIJA SE UMILJAVA SLOBI: Rekao si da ne možeš da LEGNEŠ PORED DRUGE!

Autor:

Zadruga

24.05.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do pomirenja Lune Đogani i Slobe Radanovića i dalje nije došlo, ali ni sa Kijom Kockar nema pomaka u odnosu. Međutim, Kristina je tokom današnjeg dana pokušala da razgovara sa Slobodanom iako je on to uporno odbijao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
On nije želeo da priča, pa je govorila ona... Kija i Sloba

Sloba je u nekoliko navrata rekao Kristini da ne želi u "Zadruzi" da razgovara o njihovom braku, ali je ona nastavila da govori:

- Krivo mi je, brate, zbog svega! Što imaš takvo ponašanje prema meni. Ponašaš se odvratno. Zbog čega mi ne bi ozbiljno razgovarali kada izađemo? Samo se izjasni hoćeš li da izađeš kao njen dečko ili sam? Nećeš, jer ćeš biti moj muž! Ti si još uvek moj muž, tako da ne izlaziš sam!

U jednom trenutku Kija je prebacila Slobi ono što mu je prebacivala i Luna:

- Nemaš pojma kako je meni sinoć bilo teško! Ja ne mogu da pričam sa tobom, ti meni ne prilaziš. Ne pitaš ni kako sam. Milion puta sam ti prišla, ti si me oterao u pi*ku materinu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ovo Kiju boli... Luna i Sloba

Kada je videla da Sloba ne reaguje, već da nastavlja da crta, Kockarova je postala još emotivnija:

- Mi se jesmo svađali. Ja umem tebi svašta da kažem. Sve to stoji. Svi su bili protiv nas, jedino ti i ja znamo. Ti znaš da bih ja za tebe sve učinila. Ti si sam rekao da voliš ovu Kristinu. Ti si moja porodica, ti si deo mene!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ona misli da su njih dvoje kao Bijonse i Džej Zi... Kija i Sloba

Na kraju je priznala koliko je boli kada svog supruga vidi s njegovom ljubavnicom:

- Svaki put mi se srce slomi kada te vidim sa njom. Posle svega što smo prošli, posle svega... Ti si konj, ali si moj konj! Ti si kreten i ja sam kreten, ali sam tvoj... Shvati to! U meni uvek imaš prijatelja. To što si ti uradio meni je najmanji problem u svemu tome. Desilo se! Znaš šta smo mi imali i koliko smo se voleli. Sećaš se kada si mi rekao da ne možeš da zamisli da legneš pored bilo koje druge devojke? 

Sloba je  rekao Kiji da joj veruje, a ona mu je otkrila da misli da će njih dvoje biti kao Bijonse i Džej Zi koji je pevačicu prevario, nakon čega su se ipak pomirili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading