Kija izgubila bebu!

Autor: G. DOLJANČEVIĆ

Zadruga

06.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar izgubila je bebu neposredno pre nego što se udala za svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića. Ona je u rijalitiju u više navrata govorila o ozbiljnoj operaciji kojoj se podvrgla pre nekoliko godina, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznanje, stjuardesa je imala vanmateričnu trudnoću, prilikom koje je imala ozbiljne komplikacije.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Naime, Kija je u "Zadruzi" otkrila da je morala da se operiše zbog toga što je imala tumor na materici, a posle zahvata joj je rečeno da mora strogo da miruje pola godine. Ipak, razlog zbog kog se Kockareva podvrgla ozbiljnoj hirurškoj intervenciji zapravo je rizično vanmaterično začeće, a zbog toga je u jednom trenutku bila životno ugrožena.

Nadica: Kristina i Sloba su bolje upućeni u to. Znam da postoji papir na stranom jeziku

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Cela priča oko operacije je za Kiju bolna tema, a čim se to pomene, njoj krenu suze. Ona je javnosti otkrila da je imala operaciju tumora, međutim, dok je jednom prilikom poslovno boravila u Luksemburgu jako joj se slošilo, pa je morala hitno da ode na preglede u najbližu bolnicu. Lekari su je odmah pripremili za neophodne analize, pa je ostala da leži na klinici nekoliko dana. Nakon obavljenih testova nalazi su pokazali da je Kristina imala vanmateričnu trudnoću, ali je najveći šok usledio kada joj je lekar saopštio da beba neće preživeti - priča naš dobro upućen izvor i nastavlja:

- Kija je odmah briznula u plač i nije mogla da veruje šta ju je snašlo. Kasnije, kada se smirila, shvatila je da se takve stvari ipak dešavaju i da mora da donese vrlo tešku odluku. Kako je jedino rešenje u tom trenutku bila kiretaža, Kockareva je teška srca pristala da to učini jer joj je doktor ukazao na to da može sebi da ugrozi život. Kristini je i dan-danas teško kad se seti tog perioda života i gotovo uvek se rasplače kada priča o tome. To je još uvek bolna tema za nju, zbog toga je onako burno odreagovala na prozivke Mace Diskrecije da neće moći da ima decu, pa je bila van sebe i plakala celu noć - završava naš sagovornik. Stupili smo u kontakt i sa Kijinom majkom Nadom Zeljković kako bismo je pitali za komentar, a ona nam je rekla da joj ćerka ipak nije sve ispričala.

- Ona je bila u tom braku sa Slobom pet godina. Ja stvarno ne znam za to. Kristina je bolje upućena u to, kao i njen muž, ako se nešto desilo. Meni ništa oko toga konkretno nije ispričala. Znam samo da je nešto na spornom papiru na stranom jeziku napisano. Mada, verujem da nema nikakve veze sa bilo kakvom trudnoćom - rekla je Kristinina majka za Srpski telegraf. Inače, Kockareva je u više navrata u rijalitiju govorila i o tome kako dugo nakon operacije nije imala seks sa Slobom, što samo potvrđuje koliko joj je čitava stvar oko gubitka bebe ostavila velike emotivne ožiljke i uticala na njeno psihičko stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ilka

06.06.2018 06:07

Kristina je svetski manipulator,čak i ovo laže.,tumur je imala.Kakva beba i te gluposti... Žena nema kontrolu nad sobom.Sem toga i da je tako to je daleka prošlost.Ona sa SLobom nije bila u braku 5 godina, već tri meseca pre ulaska u Zadrugu.Vidjali setri puta godišnje po deset dana...

Odgovori 13 37
Markes

06.06.2018 11:52

@Ilka - Pa ona nikad nije ni izjavila da je izgubila bebu!!Sto stavljate zeni reci u usta koje nije rekla??Sta pokusavate s tim?Zna se ko ovde laze,uprkos svim malverzacijama od strane Lunjarinih i Balvanovih..

Odgovori 13 5
Marko

06.06.2018 19:38

Ne razumem cime jedna ozbiljna manipulatorka dobija toliki prostor u novinama?Zanima me samo da li je ona bolja zena sto joj je muz javno priredio sve ono sto je ona njemu radila tajno?Dizete i pristrasni ste samozivoj klosarki bez ikakvog pokrica.Kako na portalima,tako i u studiju..Ne znam npr.kako vam je promaklo to kada je mrtva pijana bacila hleb??