KAO DA IMAŠ PICAJZLE: Kija prekorila Matoru!

Autor:

Zadruga

08.06.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora nije krila svoje se*sualno opredeljenje a zatim je i otpočela ljubavnu vezu sa Sanjom Stanković u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Tomićeva ima veoma slobodno ponašanje uprkos činjenici da milioni gledalaca prate svaki njen korak.

Foto: printscreen/youtube.com
Ana, Matora i Kija

Tako se danas Jovana češala po svojoj intimnoj regiji a to joj je prebacila Kristina Kija Kockar. Kija je posavetovala svoju rijaliti drugaricu da to nije lepo i da bi trebalo da se suzdrži.

Ipak, Matora nije marila za ovu sugestiju već je nastavila sa onim što je započela a čak je i spustila šorts kako bi pokazala Kiji i Ani Korać da joj rastu stidne dlake te zbog toga ne može da izdrži svrab.

- Svrbi me, rastu mi dlake. Ne brijem se, nemam se*s sa Sanjom pa se ne brijemo. Mi to zajedno. Je l' to ružno što se ja češem - bila je zbunjena Matora.

Foto: printscreen/youtube.com
Ana, Matora i Kija

- Naravno da je ružno, kao da imaš picajzle. Mada, izgleda kao da se 'vataš za ku*ac - rekla je Kija.

Sa ovom Kristininom konstatacijom složila se i Ana. Zadrugarke su bile šokirane Jovaninim ponašanjem međutim, vrlo brzo su prešle na drugu temu a to je bio njihovnastup na "Zadrugoviziji 4".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

08.06.2018 20:44

Matora podseca na muskarca koji se drzi za jajca.