NAPALI LUNU: Ti si NAJOMRAŽENIJA ličnost na Balkanu!

Autor:

Zadruga

10.06.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani odlučila je da ipak bude na strani svog bivšeg, oženjenog, dečka Slobodana Radanovića i pred svima je izjavila da će ga braniti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna želi da brani Slobu... Đoganijeva

Međutim, većina učesnika "Zadruge" ju je kritikovala zbog ovoga, a u verbalnom napadu na Đoganijevu najglasniji je bio Milan Milošević.

- Šta god da ja uradim, vi mene napadate! Smeta vam to što sam bila sa Slobom! Ja ću da ga branim koliko god ja to želim, šta vi hoćete od mene?! 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Posle Lune su se svi posvađali sa Slobom... Radanović

Milan joj je onda otkrio kako se njeno ponašanje odražava na sitaciju napolju:

- Sve ti praviš! Ti onda trpi, taj čovek te je naveo da si najomraženija ličnost na Balkanu!? Ti trčiš za njim, braniš ga, juriš ga na svaka tri minuta, pojela bi ga! - vikao je MIlan pokušavajući da joj skrene pažnju na ponašanje.

- Jesam li ja tebi 100 puta rekoa da si Indijanac? - pitao je Lepi Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Saopštio Luni da je najomraženija osoba na Balkanu... Milan Milošević

- Vama ne smeta Sloba, ja vam smetam - bila je besna Luna koja misli da svi samo nju napadaju.

Nakon toga Sloba je izjavio da ga "Zadrugovizija 4" na kojoj bi trebalo da učestvuje sa Lunom, neće učestvovati i da ga ne zanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
ana

10.06.2018 15:55

LUNA NAJOMRAŽENIJA ličnost na Balkanu.

Odgovori 16 8
Dilkan

10.06.2018 19:19

haha, dal će biti da je tako. Luna je vrh devojka, mlada, lepa,zgodna,visoka, ali je voi čovek njenog života više od sebe,SLOBA. Ona je moralni pobednik. Luna je devojka koja je nosi,lac ovog rijalitija,najviše medijskog prostora je zauzelaUuvek glasao za ljubav i samo ljubav.Svi , svi smo za SLobu i Luu do pobede, zbog njih gledamo zadrugu. Ne može im niko ništa, jači su od sudbine, moguda ih mrze snamo oni što ih ne vole.Nikada nećemo glasati za Kristinu manipulatorku,lažova i ucenjivačicu i iznudjačicu novca.....

Odgovori 8 20
Milena

10.06.2018 19:43

Tačno, gade mi se njeni postupci. Sloba balvan bez svog ja i ne zaslužuje Kiju. Za njega je Luna, jer nema ni grama mozga. Pred Kijom je karijera, a pred Slobom okov zvani Luna i Anabela. Oteto je prokleto.

Odgovori 13 4
Marina

10.06.2018 19:47

Naravno da je najomrazenija osoba na Balkanu i to sa velikim razlogom.Devojka je ako izuzmemo vezu sa ozenjenim covekom,a koju je ona potencirala,pokazala sve lose osobine koje poseduje.Lazljivost,ljubomora,zavist,sklonost manipulaciji,lenjost,bezobzirnost,lukavost,dvolicnost,nadobudnost,bahatost,glupost,pakost,samozivost...su samo neke od karakternih osobina koje "krase "ovu devojku koja samu sebe pokusava da opravda time da ona ima samo 22 godine i da je jedini njen greh sto se SAMO zaljubila.

Odgovori 15 4