(VIDEO) Luna poludela: Dođe mi da Slobu SPUCAM U GLAVU!

Autor:

Zadruga

11.06.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se ceo dan premišljala da li da nastupa na "Zadrugoviziji" sa Slobom Radanovićem!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Međutim, nijh dvoje su se u toku dana posvađali, a blogerka je poželela da ipak nastupa sama.

Nakon što se ponovo posvađala sa Slobom, ona je otišla u Rajski vrt i zamolila Drvo mudrosti da je pusti da nastupa sama, ali joj ono to nije dozvolilo, što ju je potpuno slomilo. Luna se rasplakala nakon što je saznala da će morati da izvede performans.

- Očigledno, njemu ne treba da se veruje. Tražim opravdanja za njega, pa se razočaram i onda mi je sve crno. Ne želim večito da budem crna ovca, ni sa kim se ne družim. Ne mogu da ga gledam, dođe mi da ga spucam u glavu - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Drago

11.06.2018 19:28

Luna se ne druzi sa ostalim zadrugarima jer misli da je iznad njih jer ima plemicke plave krvi u sebi.

Odgovori 10 4
Simona

12.06.2018 05:43

Ne, Drago, Luna se uopšte nijedružila sazadrugrima zatošto je svovreme svojeposvećivala čoekukoga ludo voli.Sloa se nije odajao od nje kao i ada iako je Luna ljuta na njega.Sloba ne može da živi bez je jer je voli više od svog životsa. Luna je prelepa devojka u prirodi. Ona je vrlo mlada, jsamim tim ii sugstivna, tako da na nju utiču negativne izjave o Slobi koje seju drugi zadrugri da ih posvadjaju.Medjutim, ona ju principu Slobi sve oprašta, posle dan,mdva ikli jedan sat, kada se ohladi i kaa je on otvori oči.on je pametan mladić i zna šta želi od života.Luna mu slepo veruje ali ishitreno reaguje, jer je povredjena nekih starima.Ljubomorna je i želi da on samo bude njen,Sloba je dobar izuztno iskren mladić.Kristina je manipulator i zlo folirantsko.

Nidža

12.06.2018 08:20

Luna bi spucala sve zadrugare jer misli da je iznad njih. Ponasa se kao da je ona visa rasa sto ide u rasizam.