(VIDEO) Filip je grlio dok je plakala: MARIJA ANA SE POKAJALA!

Autor:

Zadruga

14.06.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna veza Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića fascinirala je sve zadrugare, a pevačicina reakcija kada je saznala da su ona i njen dečko zajedno sa Slobom Radanovićem u izolaciji, začudila je mnoge koji su navikli samo na svađe ovog ljubavnog para. Tim svojim gestomje temperamentna crnka je na neki način svima objasnila zbog čega su njih dvoje još uvek zajedno!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić

Naime, atkraktivna ukućanka je u tom trenutku zažalila zbog svih svađa koje je imala sa svojim bivšim dečkom. Njoj je odmah pritrčao maneken kako bi je utešio. Snažno je zagrlio neprestano ponavljajući "smiri se". 

No, bez obzira na to Marija Ana je bila neutešna, budući da nije uspela da izgladi odnose sa Đukićem, čak su ulazili u žestoke rasprave kada su pale teške reči. Kada je ušla voditeljka Katarina Nikolić i zatekla Smiljanićevu uplakanu, upitala ju je šta je uzrok toga. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić!

- Pazi kad sam znala da ti ili ja idemo kući. Filip i ja smo pokazali sve ovde. Ponašali se kao najveći neprijatelji, kao dva najveća debila. Ništa nismo uspeli da ispravimo i krivo mi je zbog svega - pričala je Marija Ana jecajući, a potom se i Filip izjasnio povodom ovoga:

- Ja se smorim uvek kada ona plače. Vreme ne može da se vrati, šta da se radi - rekao je Filip. 

Da li će Filip i Marija Ana obnoviti vezu nakon rijalitija i podsetili se dana kada su živeli u ljubavi, ostaje da saznamo. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić!

Kako je izgledao ovaj emotivan trenutak za ovo dvoje ukućana možete pogledati u narednim video-snimcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

14.06.2018 13:15

Njihova taktika je svadja, primirje, uvece ljubav. I tako svakog dana.