Ovu sumu će Nadežda morati da plati zbog napuštanja Zadruge!

Autor:

Zadruga

13.06.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, Nadežda Biljić je svojevoljno napustila "Zadrugu" i to tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Uprkos mnogobrojnim pokušajima obezbeđenja i zadrugara da je odgovore od ove namere, pevačica je ipak napustila luksuzno imanje.

Foto: printscreen/youtube.com
Nadežda Biljić

- Zadrugari, pre svega neophodno je vas zvanično obavestimo da je Nadežda diskvalifikovana i dužna je da isplati televiziji Pink 50.000 evra. Marija Ana je kažnjena direktnom nominacijom i iznosom tromesečnog honorara zbog vređanja Bore na nacionalnoj osnovi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Marija Ana Smiljanić se nakon fantasnične žurke žestoko posvađala sa Borom Santanoma tom prilikom su pale mnoge ružne reči i užasne uvrede.

Foto: printscreen/youtube.com
Marija Ana Smiljanić

Nakon čitanja pisma, Smiljanićeva se izvinila i navela da joj nije bila namera da to izgovori.

- Izvinjavam se što sam ga psovala na nacionalnoj osnovi. Nije bila mi to namera, on je meni spomenuo mrtvog oca, ja njemu majku - rekla je Marija Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading