NE MOŽE DA GOVORI: Nadeždina majka otkriva ŠTA SE DESILO KADA JE PRESKOČILA OGRADU!

Autor: Puls.rs

Zadruga

15.06.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beg iz "Zadruge" Nadežde Biljić nakon svađe sa Lunom Đogani, mnoge je iznenadio, ali ne i njenu majku Slavicu koja je otkrila šta se dogodilo pevačici i gde je ona sada.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Otkrila gde joj je ćerka... Slavica Biljić

Pevačicina majka ispričala je sve o slomu koji je doživela njena ćerka, kao i šta ju je nateralo da na ovakav način napusti rijaliti:

- Ja sam išla po nju u Beograd, zagrlila me i isplakala se. Ja kao i svaka majka, bilo mi je teško da je vidim tako. Nije nas videla šest meseci, teško je to. Mnogo smo joj nedostajali, kuvam joj svaki dan. Krivo joj je zbog svega, njenog ponašanja najviše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pomogli joj da pobegne... Nadežda preskočila ogradu...

Slavica nije želela da priča o Mikiju Đuričiću kao ni da li se Nadežda čula s pčelarom iz Kupinova s kojim se verila u rijalitiju:

- Nemojte me pitati ništa u vezi Mikija, ne smem to da komentarišem. Čuće se Nada sa svima samo da joj bude bolje. Dva dana je samo sedela u kući, tek je danas otišla malo da se sredi kod kozemtičara - objasnila je Nadeždina majka koja je otkrila i šta njena ćerka sada planira.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadeždina majka neće da govori o Mikiju... Đuričić i Biljićeva

- Žao joj je što je tako otišla iz rijalitija. Nije mogla više tamo da izdrži. Ne bi se vratila tamo. Sada planira da ide na odmor, pa će kasnije polako da se vrati svojoj muzičkoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading